Τι θέλει και μιλάει ο Μπουραΐμης;

Γιατί αυτός ο άνθρωπος επιμένει να ταλαιπωρεί τον εαυτό του και τους άλλους; 
Έχουμε πολλές φορές αναρωτηθεί, γιατί παίρνει το λόγο ο Δήμαρχος Φυλής Δημήτρης Μπουραΐμης. Αφού δεν το έχει ο άνθρωπος. Κάθε φορά που ανεβαίνει στο βήμα, είτε δεν τον καταλαβαίνει κανείς, είτε προκαλεί γέλια με αυτά που λέει. 
Ευτυχώς στη συγκέντρωση των γιατρών του ΕΟΠΥΥ, ίσχυσε το πρώτο, δηλαδή δεν τον κατάλαβε κανείς κι αυτό ήταν ευτύχημα, γιατί η περίσταση δεν προσφερόταν για γέλια. Τουλάχιστον όλοι αντιλήφθηκαν ότι στηρίζει τον αγώνα των γιατρών του ΕΟΠΥΥ, παρόλο που δεν μπήκε στον κόπο να θωρακίσει την τοποθέτησή του με μια απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία θα είχε βαρύτητα, επειδή θα περιελάμβανε και τις απόψεις των άλλων παρατάξεων. Γιατί η δική του πολιτική κατάθεση δεν πείθει κανέναν, για τον απλούστατο λόγο ότι παραμένει, πολιτικά, αγκιστρωμένος στον δεύτερο πόλο της συγκυβέρνησης, που ευθύνεται για τις αποφάσεις που διαλύουν τον ΕΟΠΥΥ. 
Για τα άλλα ευτράπελα, που είπε, δείτε το βίντεο και βγάλτε τα συμπεράσματά σας. Επισημαίνουμε μόνο ότι ο άνθρωπος που διέλυσε τους τρεις προ- Καλλικράτη Δήμους της περιοχής, ζήτησε να εμπλακεί η Τοπική Αυτοδιοίκηση στην υπόθεση της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας. Προφανώς για να μη μείνει λίθος επί λίθου…

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου