Διαμαρτύρεται για δημοσίευμα της ΔΥΤΙΚΗΣ ΟΧΘΗΣ η Κατερίνα...

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΤΡΑΚΟΥΚΑ
Αναφορικά με δημοσίευμα της εφημερίδας ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ για τα εκλογικά, αλλά και την απάντησή της σε επιστολή διαμαρτυρίας της Χρυσούλας Κουράση, η Κατερίνα Ματρακούκα εκφράζει την διαμαρτυρία της:

Διάβασα με πολύ ενδιαφέρον την επιστολή της κας Πιρπινιά με τίτλο «Προς τι η ενόχληση» και μετά από πολύ σκέψη αποφάσισα να τοποθετηθώ δημόσια προς τη συντάκτρια αυτού του κειμένου αλλά και του προηγούμενου με τίτλο «Εκλογικό σκηνικό στο Δήμο Φυλής». 
Έχω την εντύπωση ότι ή δεν καταλαβαίνετε κ. Πιρπινιά ή συνεχίζετε να κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε και επαναλαμβάνετε το ίδιο λάθος. Σε συνεργασία με τον κ. Σάββα το 2010 δεν πήγε ούτε ο Κώστας Βάβουλας, ούτε η Χρυσούλα Κουράση μεμονωμένα. Πήγε η Δημοτική Συμμαχία, μία παράταξη με μέλη και επικεφαλής τη Χρυσούλα Κουράση, που ήταν και υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιο, μεταξύ αυτών και εγώ. 

Άρα, το εκλογικό αποτέλεσμα χρεώνεται στην παράταξη που εργάστηκε γι’ αυτό, σε μία ομάδα ανθρώπων και όχι σε μεμονωμένες περιπτώσεις και δεν είναι «προίκα» κανενός. Το ίδιο ισχύει και για τις δημοτικές εκλογές του 2006 που συνεργάστηκαν παρατάξεις (ΔΑΣ και ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ) και όχι μεμονωμένες προσωπικότητες. Κατά συνέπεια, το μεγάλο λάθος σας είναι ότι αποδίδετε εκλογικά ποσοστά σε ανθρώπους μεμονωμένα και όχι στις παρατάξεις και στα μέλη τους που εργάστηκαν προς αυτή την κατεύθυνση και στους δημότες που τους εμπιστεύτηκαν. 
Ως εκ τούτου, σαφώς και αμφισβητείτε και απαξιώνετε τη συλλογικότητα, την προσπάθεια και το αποτέλεσμά της που χρειάστηκε πολλούς περισσότερους από δύο μεμονωμένους για να επιτευχθεί.
Και επειδή το δημοσίευμα σας δεν αποτελούσε μόνο εκλογική αναδρομή αλλά μας πρόσφερε πληροφορίες και για τις τωρινές εκλογικές συνθήκες, θα επιθυμούσα δημοσίως, γιατί δεν σας γνωρίζω αλλά και να σας γνώριζα δεν θα σας απευθυνόμουνα προσωπικά, γιατί δημοσίως τοποθετηθήκατε, άρα και δημοσίως να περιμένετε αντιδράσεις, να μου εξηγήσετε το εξής: Αναφέρεστε σε φωνές στο ΣΥΡΙΖΑ που εκφράζουν τη δυσπιστία τους και πρόκειται «για φωνές που κινούνται από προσωπικές στρατηγικές και πικρία για τον αποκλεισμό τους, είτε για εκείνους που επιμένουν ότι η παράταξη δε διαθέτει στελέχη και οι ψηφοφόροι δεν κινούνται σε αχαρτογράφητα ύδατα, το σίγουρο είναι πως αποτελούν τροχοπέδη στην προσπάθεια για ένα δυναμικό ξεκίνημα». 
Από πού προέρχονται οι πληροφορίες σας κ. Πιρπινιά από τη στιγμή που τα δελτία τύπου που βγαίνουν από την οργάνωση Φυλής δεν αναφέρουν τίποτα από αυτά που λέτε; Έχετε προσωπικές πληροφορίες και αν ναι, φροντίσατε να τις διασταυρώσετε επίσημα με την οργάνωση Φυλής ώστε να εξασφαλίσετε ότι δεν παραπληροφορείτε τους αναγνώστες σας; Και σας ρωτώ σαν απλό μέλος της οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ Φυλής αλλά και σαν μέλος της γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Φυλής κατά τη διάρκεια της χρονικής περιόδου που περιγράφετε και μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του Σύριζα Δυτικής Αττικής. Αν είναι προσωπική σας εκτίμηση να το αποσαφηνίσετε άμεσα αν και από ότι γνωρίζω δεν είστε μέλος του ΣΥΡΙΖΑ για να έχετε προσωπική άποψη για τις εσωτερικές διαδικασίες. Αλλιώς σας καλώ δημόσια να τεκμηριώσετε τις πληροφορίες σας, διαφορετικά αυτές είναι απλά εικασίες και ανακρίβειες και κατά συνέπεια, απέχουν πολύ από την αλήθεια, θίγουν δε και προσβάλλουν την οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ Φυλής και τα μέλη της. Άλλωστε, ακόμα και αν υπάρχουν διαφορετικές απόψεις συντρόφων, είναι τουλάχιστον προσβλητικό να αναφέρεστε σε αυτές, ως «τροχοπέδη» και να αφήνετε υπονοούμενα για προσωπικά κίνητρα και πικρίες.

1 σχόλιο: Γράψτε το σχόλιο σας...