«Χαρτζιλίκι» Μπουραΐμη σε Ζαφείρη

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Το μεσοπρόθεσμο, γνωστό και ως δεύτερο μνημόνιο, δηλαδή ο νόμος 4046/2012, που δημοσιεύτηκε, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, έβαλε σε μπελάδες όλους τους Έλληνες. Ανάμεσά τους και τον εκλεκτό συμπολίτη μας γιατρό και Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Φυλής Δημήτρη Ζαφείρη, που είδε να μειώνεται, από 01/01/2013, η αντιμισθία του κατά 50%. 
Έτσι ο Πρόεδρος βρέθηκε με το καλημέρα του 2013 με 720 Ευρώ λιγότερα το μήνα, αφού μέχρι τότε έπαιρνε, σύμφωνα με το νόμο τα διπλάσια.
 Όπως εύκολα αντιλαμβάνεται ο καθένας, το πλήγμα που υπέστη ήταν βαρύ, καθώς μάλιστα ο Δήμος Φυλής έχασε το πρόγραμμα για την καταπολέμηση της φτώχειας, που είχε νοικιάσει το ισόγειο της διώροφης κατοικίας του, η οποία βρίσκεται στην οδό Βυζαντίου.
Ο Δήμος Φυλής έκανε εγκαίνια του προγράμματος κατά της φτώχειας, στο μισθωμένο ισόγειο της κατοικίας του Δημήτρη Ζαφείρη. Μάλιστα η ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ είχε υποστηρίξει, δημοσιογραφική αδεία, ότι παρευρέθηκε και η Ευρωπαία Επίτροπος για τις Κοινωνικές Υποθέσεις. Στη συνέχεια ο υπερδραστήριος Δήμος Φυλής έχασε το Πρόγραμμα...
Μπροστά στο φάσμα της οικονομικής καταστροφής που αντιμετώπιζε ο συμπολίτης μας βρέθηκε σαν μάννα εξ ουρανού η Κοινωφελής Επιχείρηση, η οποία, εκείνη την εποχή, από καθαρή εύνοια της τύχης, χρειαζόταν την παροχή κάποιων ιατρικών υπηρεσιών. Τι καλύτερο, λοιπόν, από το να αναθέσει την παροχή αυτών των υπηρεσιών στον έμπειρο και ικανότατο γιατρό, που βρισκόταν μάλιστα μπροστά στην πόρτα της. Αντί λοιπόν η Επιχείρηση να αρχίσει να ψάχνει τον πρώτο τυχόντα γιατρό, που αν μάλιστα ήταν άνεργος θα είχε ξεχάσει την ιατρική έπραξε σωστά κι επέλεξε το Δημήτρη Ζαφείρη. Έτσι, με 4500 Ευρώ το 2012 κι άλλα τόσα το 2013, δηλαδή με 9 χιλιαρικάκια η Κοινωφελής έκανε τη δουλίτσα της και καθάρισε.
Τώρα θα πείτε ότι θα μπορούσε ο Δημήτρης Ζαφείρης να διαθέτει αυτές τις ιατρικές υπηρεσίες σε μια κοινωνική δομή για ανέργους κι απόρους συμπολίτες, όπως λόγου χάρη στο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ. Όμως έχετε άδικο γιατί δεν ξέρετε το θεσμικό τρόπο λειτουργίας του Δήμου Φυλής, σύμφωνα με το δόγμα του πανάξιου και ικανότατου Δημάρχου Δημήτρη Μπουραΐμη. Ο Δήμος Φυλής δεν θέλει τέτοιου είδους συνεργασίες με φορείς που δεν διαθέτουν το δικό του κύρος. Γι’ αυτό άλλωστε είχε προχωρήσει, το 2012, στην πρόσληψη δικών του γιατρών. Μάλιστα για να είναι ο Δήμαρχος απόλυτα ήσυχος ότι οι γιατροί θα λειτουργούσαν με τον ενδεδειγμένο τρόπο, φρόντισε να προσλάβει συγγενείς του.
Κάτι που οι κακοπροαίρετοι έσπευσαν να αποκαλέσουν «συγγενικό ιατρείο» ΚΛΙΚ ΕΔΩ, με προφανή σκοπό να τον δυσφημίσουν. Αλλά ας όψονται. 
Σε ένα μήνα οι συκοφάντες του Δημάρχου θα πάρουν την απάντηση από το Λαό στις εκλογές…
Μέχρι τότε υπομονή… 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου