Γιατί κατεβαίνω με Σάββα, λέει η Φωτεινή Κοκκίνου

ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ
ΤΗΣ ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Ποτέ δεν ήμουν ο άνθρωπος που κάθεται και παρακολουθεί τις εξελίξεις… αφήνοντας τους άλλους να αποφασίζουν για μένα! Από μικρή έμαθα να προσφέρω και να μάχομαι … Δεν πιστεύω πως μπορεί να αλλάξει η σημερινή κατάσταση στον Δήμο που γεννήθηκα και μεγάλωσα , αν δεν αλλάξουν οι άνθρωποι και οι νοοτροπίες. Ακούω παντού, εσείς πληρώνετε την σημερινή κατάσταση, οι νέοι τι θα κάνετε, εσείς είστε το μέλλον και κοιτάξτε να μην κάνετε τα ίδια λάθη με μας κ.α. Αν λοιπόν οι νέοι είναι το μέλλον, εγώ σε αυτές τις εκλογές λέω ΝΑΙ! Ναι σε έναν δήμο ανοιχτό και καθαρό, σε έναν δήμο προσφοράς και αλληλεγγύης, σε έναν δήμο ανάπτυξης, σε έναν δήμο που θα σέβεται όλους τους δημότες, ναι σε νέα έργα. 
Μετά από πρόταση του υποψηφίου Δήμαρχου Φυλής κ. Σάββα Ι. Σάββα, ώριμη σκέψη και πλήρη συναίσθηση των ευθυνών αποφάσισα να κατέβω υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις πιο δύσκολες δημοτικές εκλογές για την πόλη.
-Στηρίζω τον κ. Σάββα γιατί δεν υπήρξε ποτέ Δήμαρχος Φυλής
-Έκανε ουσιαστική αντιπολίτευση 3.5 χρόνια και δεν ανασυντάχθηκε 2 μήνες πριν τις εκλογές.
-Δηλώνει ανεξάρτητος μακριά από κόμματα και χρώματα που μας μηδένισαν.
Σαν νέος άνθρωπος τα όπλα μου δεν είναι τα όμορφα λόγια ή τα πολλά λεφτά. Είναι η όρεξη για δουλειά και προσφορά, το όραμα για μια καλύτερη πόλη για μένα σήμερα και για την οικογένεια μου αύριο και η ανυπαρξία πολιτικού κόστους στις πλάτες μου, μιας και δεν προέρχομαι από κανέναν πολιτικό χώρο και δεν με φοβίζουν οι κλειστές πόρτες.
Με αυτά πορεύομαι σήμερα και ζητώ την ευκαιρία να διεκδικήσω μια καλύτερη ζωή για όλους. Κάτι που αξίζουμε!

Η Φωτεινή Κοκκίνου είναι υποψήφια με την ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ του Σάββα Σάββα

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου