Aρίστευσε η Αριστέα Βάβουλα, στις Περιφερειακές Εκλογές

Η Αριστέα Βάβουλα με τον πατέρα της Κώστα
Κατάφερε με την πρώτη, κιόλας, φορά που έθεσε υποψηφιότητα να εκλεγεί και μάλιστα πρώτη σε ψήφους σε όλη τη Δυτική Αττική. Ο λόγος για την Αριστέα Βάβουλα, κόρη του γιατρού κι επί σειρά ετών Δημοτικού Συμβούλου στους Δήμους Άνω Λιοσίων και Φυλής, Κώστα Βάβουλα.
Εικοσιεπτά  Μαΐων η Αριστέα,  εκλέχθηκε Περιφερειακή Σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο της Ρένας Δούρου και σίγουρα είναι ένα από τα νεότερα μέλη του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου. «Θα προσπαθήσω να δικαιώσω τον κόσμο που με εμπιστεύθηκε» δήλωσε μόλις το Πρωτοδικείο ανακοίνωσε τα αποτελέσματα.
Το βέβαιο είναι ότι με την εκλογή της, ήδη, έχει δικαιώσει τον πατέρα της, που μετά από πολλά χρόνια δεν κατόρθωσε να εκλεγεί Δημοτικός Σύμβουλος. Παρόλο που ήρθε πρώτος στο συνδυασμό του, με 311 σταυρούς έμεινε εκτός Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς η Ριζοσπαστική Κίνηση Πολιτών Φυλής δεν κέρδισε δεύτερη έδρα, εκλέγοντας μόνο τον Υποψήφιο Δήμαρχο Κώστα Λουμιώτη.  
Ωστόσο Βαβουλέικο πήρε το αίμα του πίσω και με το παραπάνω, στις Περιφερειακές Εκλογές, αφού τώρα, πλέον, αποτελεί αυτοδιοικητική …δυναστεία…
Ας θυμηθούμε το who is who της Αριστέας, όπως το παρουσίασε η ίδια στην προεκλογική περίοδο:

-Είμαι 27 χρονών και γεννήθηκα στο Ηράκλειο Κρήτης. Από τα 2,5 μου χρόνια ζω στα Άνω Λιόσια. 
-Το 2005 αποφοίτησα από το 1ο ΓΕΛ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ και ακολούθησε η εισαγωγή μου στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών, στο τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής από όπου και αποφοίτησα το 2011.
-Από το 2009 εργάζομαι ως καθηγήτρια Αγγλικών σε φροντιστήριο της Ζωφριάς, στα Άνω Λιόσια. 
-Είμαι ιδρυτικό μέλος και συντονίστρια της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Φυλής. 
-Από πολύ νεαρή ηλικία, λόγω της ενασχόλησης του πατέρα μου, Κώστα Βάβουλα, με τα κοινά, ενδιαφερόμουν για το μέλλον της περιοχής μας, γι’ αυτό και συμμετείχα ενεργά στον αγώνα για το κλείσιμο της χωματερής Φυλής, στη Διαδημοτική Επιτροπή, σε πορείες και όποιες άλλες εκδηλώσεις αφορούσαν το σκοπό αυτό. 
-Στα 17 μου χρόνια συμμετείχα σε όλες τις αντιπολεμικές πορείες που τότε γινόταν για τον πόλεμο συμφερόντων στο Ιράκ, καθώς και σε εκδηλώσεις του Αντιρατσιστικού Κοινωνικού Φόρουμ. 
-Σαν φοιτήτρια συμμετείχα στους εκπαιδευτικούς αγώνες κατά του Άρθρου 16, διεκδικώντας μαζί με χιλιάδες άλλους δημόσια και δωρεάν παιδεία για όλους. Από την αρχή της κρίσης μέχρι και σήμερα συμμετέχω ενεργά σε όλα τα αντιμνημονιακά κινήματα και συλλαλητήρια, στο κίνημα των πλατειών καθώς και σε δομές αντιμετώπισης της κρίσης και αλληλεγγύης στους πληγέντες, όπως το Κοινωνικό Ιατρείο Φυλής. 
-Ανήκοντας στη γενιά των 500 ευρώ, γνωρίζω πολύ καλά το σαθρό μέλλον που μας επιφυλάσσουν οι πολιτικές των κυβερνώντων κομμάτων του άκρατου νεοφιλελευθερισμού, αποφάσισα να συμμετάσχω σε αυτές τις εκλογές, για να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις για την ανατροπή του.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου