Ασφαλιστικός σύμβουλος της Alianz ο δικός μας Νίκος Χαρίσης

ΝΙΚΟΣ ΧΑΡΙΣΗΣ
Πρόκειται για έναν από τους συμπαθέστερους νέους ανθρώπους των Άνω Λιοσίων, που έγινε ευρύτερα γνωστός όταν, τον περασμένο Μάιο, εκλέχθηκε Τοπικός Σύμβουλος με την παράταξη του Δημάρχου, Χρήστου Παππού. 
O Nίκος Χαρίσης ασχολείται με την ασφάλιση και μάλιστα, εδώ και λίγους μήνες είναι ασφαλιστικός σύμβουλος του ασφαλιστικού κολοσσού Allianz. Με την ιδιότητα αυτή απευθύνεται στους πελάτες της αγοράς των Άνω Λιοσίων, αλλά και της ευρύτερης περιοχής, προσφέροντας ελκυστικά ασφαλιστικά πακέτα. Ιδού τι προτείνει: 
Ασφάλειες Αυτοκινήτου
Η Allianz προσφέρει αξιόπιστες, ανταποδοτικές και πλήρεις καλύψεις αυτοκινήτου ώστε να κινείστε στο δρόμο με σιγουριά. Η ασφάλεια σας είναι αυτό που μας ενδιαφέρει.
Ασφάλειες Ζωής - Υγείας
Η Allianz προσφέρει αξιόπιστες, ανταποδοτικές και πλήρεις καλύψεις υγείας ώστε να μπορείτε να χαίρεστε τη ζωή σας στο μέγιστο βαθμό. Επιθυμία μας να είμαστε σε θέση, αν χρειαστεί, να ανταποκριθούμε άμεσα για την πιο αποτελεσματική αποκατάσταση της. Το καλύτερο μέσο προστασίας της Υγείας σας είναι η πρόληψη και πρόληψη σημαίνει ασφάλιση.
Σύνταξη - Αποταμίευση
Οι δημογραφικές, κοινωνικές και οικονομικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει το τρέχον ασφαλιστικό σύστημα καθιστούν επιτακτική ανάγκη για σύγχρονα συνταξιοδοτικά και αποταμιευτικά προγράμματα, που μπορούν να παρέχουν σιγουριά για το μέλλον.Η διασφάλιση του μελλοντικού βιοτικού σας επιπέδου αλλά και η οικονομική ανεξαρτησία εξασφαλίζουν μια ζωή σύμφωνα με τους δικούς σας όρους.
Ασφάλειες Κατοικίας - Επιχειρήσεων 
Η Allianz προσφέρει, αξιόπιστες, ανταποδοτικές, και πλήρες καλύψεις Κατοικίας - Επιχειρήσεων εξασφαλίζοντας την ηρεμία που χρειάζεστε. Πρωτοποριακά προγράμματα ασφάλισης που σχεδίασε η Allianz, έχοντας προβλέψει όλες τις ενδεχόμενες ζημιές που μπορούν να προκύψουν στο σπίτι σας ή στην επιχείρησή σας.
Ζητείστε, λοιπόν, συνάντηση, για να σας τα πει από κοντά. Το τηλ. του είναι 6979514702

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου