Δωρεάν αθλητικές και εικαστικές δραστηριότητες για τα παιδιά προανήγγειλε ο Παναγιώτης Καμαρινόπουλος στον Αγιασμό του Παιδικού Σταθμού του Αγίου Ιωάννη

Επίσημη πρώτη το πρωί της Παρασκευής 7 Νοεμβρίου για τον Παιδικό και τον Βρεφικό σταθμό Αγίου Ιωάννου, όπου τελέστηκε ο αγιασμός από τον εφημέριο του Αγίου Ιωάννη, πατέρα Αλέξανδρο. 
Χαρούμενες φωνές, γέλια, παιγνίδια και εξαιρετικά ζεστή ατμόσφαιρα συνέθεσαν το σκηνικό της μικρής γιορτής που οργάνωσαν οι εργαζόμενοι για να υποδεχθούν τα παιδιά με τους γονείς τους και εκπροσώπους της διοίκησης του Δήμου. 
«Υπήρξαν ένα σωρό προβλήματα, λύθηκαν πολλά και θα λυθούν και τα υπόλοιπα για να μπορούμε από δω και στο εξής να πορευτούμε, όπως πρέπει και όπως αξίζει στα παιδιά μας» είπε στην σύντομη ομιλία της η Διευθύντρια Παιδικού σταθμού Αγίου Ιωάννου κ.Ντόρα Καρά.
Το άνοιγμα νέων παιδικών σταθμών αλλά και νέες δραστηριότητες στις οποίες θα μπορούν να ενταχθούν δωρεάν τα παιδιά όλων των Παιδικών Σταθμών προανήγγειλε ο Πρόεδρος των παιδικών σταθμών Άνω Λιοσίων Παναγιώτης Καμαρινόπουλος.
«Φέτος θα λειτουργήσουν ομάδες γονέων με ψυχολόγους, θα υπάρχουν δωρεάν αθλητικές δραστηριότητες, ενώ θα δημιουργηθούν και τμήματα ζωγραφικής και πηλοπλαστικής. Κάνουμε προσπάθειες για το άνοιγμα καινούργιων παιδικών σταθμών και μάλιστα ο ένας θα ανοίξει πολύ σύντομα» δεσμεύτηκε ο κ. Καμαρινόπουλος που ευχαρίστησε το Δήμαρχο και τους προέδρους των νομικών προσώπων για τη στήριξή τους.
Καλή και δημιουργική χρονιά ευχήθηκε ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Καμπόλης ο οποίος δεσμεύθηκε εκ μέρους του Δημάρχου Χρήστου Παππού, για την ολόπλευρη στήριξη των Παιδικών Σταθμών. 
«Είμαστε δίπλα σας σε ότι χρειαστείτε διαβεβαίωσε από την πλευρά της και η Αναπληρώτρια Δήμαρχος Τζένη Μπάρα που ευχήθηκε καλή χρονιά στα παιδιά και καλή δύναμη στους παιδαγωγούς.
Τη συνεργασία των γονέων και τη συμμετοχή όλων των παιδιών στα νέα προγράμματα ζήτησε η Διευθύντρια του Νομικού Προσώπου των σταθμών Άνω Λιοσίων Γιάννα Σταθοπούλου. «Οι γονείς πρέπει να είστε παρόντες. Αυτό είναι το πιο σημαντικό σχολείο γιατί είναι το πρώτο σχολείο. Η διάθεση και η πρόθεση της Διοίκησης μας βοηθά να πραγματώσουμε τα σχέδια που καταστρώνουμε για την κάθε σχολική χρονιά. Οι ιδέες έρχονται από τους παιδαγωγούς αλλά για να υλοποιηθούν χρειάζεται εκτός από τη στήριξη της διοίκησης και η δική σας συμμετοχή. Θέλω όλοι να συμμετάσχετε στα νέα προγράμματα για να πετύχουμε το καλύτερο για τα παιδιά».
Καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία και πρόοδο για τα παιδιά ευχήθηκε και η Διευθύντρια Βρεφικού σταθμού Αγίου Ιωάννου Βάσω Παπανικολάου. «Ο κ. Καμαρινόπουλος από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε έδωσε θετικά δείγματα γραφής. Είναι καθημερινά δίπλα μας από το πιο σημαντικό μέχρι και την καθημερινή λεπτομέρεια κι εύχομαι αυτή η συνεργασία να συνεχιστεί με τον ίδιο τρόπο» είπε η κ. Παπανικολάου. 
Στον αγιασμό παρέστησαν ο Πρόεδρος των παιδικών σταθμών Άνω Λιοσίων Παναγιώτης Καμαρινόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Καμπόλης, η Αναπληρώτρια Δήμαρχος Τζένη Μπάρα, ο πρόεδρος του Τοπικού συμβουλίου της Δημοτικής Ενότητας Άνω Λιοσίων Χρήστος Καματερός, η τοπική σύμβουλος Λία Καψή, και η Διευθύντρια του Νομικού Προσώπου των Παιδικών σταθμών Άνω Λιοσίων Γιάννα Σταθοπούλου.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου