Χριστουγεννιάτικη γιορτή σε Ζεφύρι και Φυλή, την Τετάρτη, 24 Δεκεμβρίου

Η φωτό είναι από τη γιορτή της περασμένης Κυριακής στα Άνω Λιόσια και θα επαναληφθεί την παραμονή των Χριστουγέννων στο Ζεφύρι και στη Χασιά 
Στο Ζεφύρι και στη Φυλή μεταφέρεται, την Τετάρτη, 24 Δεκεμβρίου, το επίκεντρο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Φυλής. Μετά την επιτυχία της χριστουγεννιάτικης γιορτής στην Πλατεία των Άνω Λιοσίων, τη Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου, ήρθε η σειρά των δύο μικρότερων πόλεων του ενοποιημένου Δήμου Φυλής. Το πρόγραμμα θα αρχίσει στο Πάρκο ΛΙΑΡΟΣ του Ζεφυρίου και στην κεντρική Πλατεία Φυλής στις 10:30, με Xριστουγεννιάτικες Μεγαλοφιγούρες και τον Άγιο Βασίλη, που θα υποδεχθεί μικρούς και μεγάλους. Θα δώσουν επίσης το παρών Ανιματέρ με ομαδικά παιχνίδια, διαγωνισμούς, μουσικοχορευτικό παιχνίδι και πολλές εκπλήξεις διασκεδάζοντας τα παιδιά. Μπαλονάδες, ξωτικά , Χριστουγεννιάτικο face painting, Φουσκωτά παιχνίδια, Μπασκέτες, Ποδοσφαιράκι και γλυκίσματα, αποτελούν τα συμπληρωματικά στοιχεία του προγράμματος της γιορτής που θα μείνει αξέχαστη σε όλους.
Αυτό, φυσικά, δε σημαίνει ότι δεν θα διασκεδάσουν και πάλι τα παιδιά των Άνω Λιοσίων. Κι εδώ το πρόγραμμα αρχίζει στις 10:30 και περιλαμβάνει:
ΜΑΓΙΚΗ ΜΑΝΙΤΑΡΟΥΠΟΛΗ……. γεμάτη εκπλήξεις και δραστηριότητες, Άγιο Βασίλη, Ανιματέρ, Μανιταράκη, Πολύχρωμα μαλλιά, face painting, Mαλλί της γριάς, BOOM BLASTER, το φανταστικό pantomime show με τον εξαιρετικό ALEX DE PARIS και τον ZOGLER NOUS Show. 
ΟΜΟΡΦΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ – ΦΩΤΙΣΜΕΝΟ ΧΩΡΙΟ ΜΕ ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ θα φιλοξενήσει το παιχνίδι των παιδιών με χειροτεχνίες και ο Άγιος Βασίλης θα στήσει το «Ταχυδρομείο του» για να περιμένει τα γράμματα των παιδιών.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου