Φαντασμαγορική η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Συλλόγου της Ζωφριάς

Φωτογραφικά στιγμιότυπα από την πετυχημένη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για παιδιά
 που διοργάνωσε ο Σύλλογος της Ζωφριάς σε συνεργασία με το ΝΠΔΔ η ΠΑΡΝΗΘΑ 
Υπέροχες στιγμές με πολύ κέφι, δημιουργικό παιγνίδι κι εκπλήξεις, έζησαν τα παιδιά που το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου, συμμετείχαν στην Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός – Εξωραϊστικός Σύλλογος της Ζωφριάς σε συνεργασία με το ΝΠΔΔ Αθλητισμού και Πολιτισμού η ΠΑΡΝΗΘΑ, του Δήμου Φυλής. 
Η γιορτή που διοργανώνει για 6η συνεχή χρονιά ο δραστήριος Σύλλογος της Ζωφριάς, ξεκίνησε με κάλαντα από τα παιδιά του Σκακιστικού Τμήματος «Τριαντάφυλλος Σιαπέρας» και του Συλλόγου «Αριστονίκη». 
Στη συνέχεια οι μικρές αθλήτριες της Αριστονίκης παρουσίασαν εξαίσιες χορογραφίες ρυθμικής, ενώ στο φινάλε της γιορτής τα παιδιά μαζεύτηκαν γύρω από την animater Μαρία Μπραϊλα και διασκέδασαν με την ψυχή τους. 
Φιλόξενη οικοδέσποινα της βραδιάς, υπήρξε η Πρόεδρος του Συλλόγου της Ζωφριάς Ευαγγελία Κωβαίου, η οποία μαζί με τις εθελόντριες του Συλλόγου πρόσφεραν στα παιδιά γλυκίσματα και σπιτικούς μεζέδες. Η Ευαγγελία Κωβαίου τέλος, έδωσε τις ευχές της στα παιδιά κι ευχαρίστησε θερμά, όλους όσους συνέβαλαν στη διοργάνωση της πετυχημένης χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης. 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου