Πληθώρα επισήμων στο Χριστουγεννιάτικο ξεφάντωμα του Συλλόγου της Ζωφριάς


Αν και ο Σύλλογος της Ζωφριάς δεν συνηθίζει να απευθύνει προσωπική πρόσκληση στους εκπροσώπους του Δημοτικού Συμβουλίου, η έντονη δράση και πολυσχιδής δράση του, έχει φέρει θετικά αποτελέσματα όχι μόνο στη συνοικία, αλλά και στις εκδηλώσεις του. 

Αυτό τουλάχιστον αποδείχθηκε στην 7η συνεστίαση που πραγματοποίησε ο Σύλλογος την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου. Έτσι ο κόσμος που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του, είχε ως αποτέλεσμα η φιλόξενη αίθουσα του Συλλόγου να γεμίσει ασφυκτικά. 
Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα του Συλλόγου της Ζωφριάς στην ιστοσελίδα του
« Την εκδήλωση του Συλλόγου τίμησαν με την παρουσία τους : 
Ο Δήμαρχος Φυλής κ. Χρήστος Παππούς , η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αρβανιτάκη Ζωή, ο Αντιδήμαρχος εσόδων και διοικητικών Υπηρεσιών κ Καμπόλης Δημήτρης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Σχίζας Θανάσης , ο Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου κ. Μαυροειδάκος Γιάννης, ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού η Πάρνηθα, ο Πρόεδρος Παιδικών Σταθμών κ. Καμαρινόπουλος Παναγιώτης, ο αναπληρωτής Δήμαρχος Πολεοδομίας κ. Χαντζητρακόσιας Νίκος , ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Ύδρευσης και Ηλεκτροφωτισμού κ. Σαρλάς Μαρίνος, ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας κ. Αντωνόπουλος ο πρόεδρος Παιδικών Σταθών Ζεφυρίου κ. Κούρκουλος , ο πρόεδρος της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης κ. Κρεμύδας, η Δημ. Σύμβουλος κ. Γιαννοπούλου Φωτεινή, η Δημ. Σύμβουλος κ. Κουράση Χρυσούλα, ο πρέδρος του τοπικού Συμβουλίου Ανω Λιοσίων κ. Καματερός Χρήστος, Η Κατερίνα Ματρακούκα εκπρόσωπος της ΚΕΔΗΦ, η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Λίμνης κ. Πάλη
Επίσης η Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Βάβουλα Αριστέα και 
ο επικεφαλής της Παράταξης Ενότητας Πολιτών κ. Σάββας Σάββας"

Ο Σύλλογος της Ζωφριάς εξάλλου αισθάνθηκε την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους της τους χορηγούς αναφέροντας τα εξής: 
"EYXΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΑΝ - 
ΣΤΟΝ ΕΤΗΣΙΟ ΧΟΡΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ 
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΑ ΑΓΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΑΣ» 
Οι εξαίρετοι μουσικοί, στους οποίους κυρίως, οφείλεται το γλέντι που κράτησε καλά επί τέσσερις ώρες. Αριστερά το αηδόνι της ορχήστρας η κ. Μπαζιώτη Φαίη, ο μαέστρος κ. Δαμάσκος Δημήτρης και το φοβερό μπουζούκι ο Πέτρος Πίνης.
Το χορευτικό του Συλλόγου, παρουσίασε 4 χορούς, ένα μικρό δείγμα από του 20 χορούς και πλέον που τους έχει μάθει η εξαίρετη χοροδιδάσκαλος κ. Αργυρώ Σπηλιοπούλου.
Στο χορευτικό συμμετείχαν΅η κ. Ρεβέκα Γαλανοπούλου, ο κύριος και κυρία Κυριακού, η κ. Ζαλοκώστα Μαρία , η κ. Κασνέστη Λέλα, η κ. Τακμάκη Δήμητρα, η κ. Αλέκα Λυμπεροπούλου και  η κ. Βιολέτα. 
Φιλόξενη οικοδέσποινα η Πρόεδρος του Συλλόγου της Ζωφριάς Ευαγγελία Κωβαίου, έχοντας στο πλευρό της όπως πάντα όλο το Διοικητικό Συμβούλιο, πρόσφερε στους στην χοροδιδάσκαλο και στα μέλη του χορευτικού από ένα τριαντάφυλλο. 
Το θερμόμετρο του κεφιού ανέβηκε στα ύψη, με τον κόσμο να χορεύει για πολλές ώρες. Τις εντυπώσεις μεταξύ άλλων κέρδισε ο Σάββας Σάββας με τη ζεϊμπέκικο του. 
Ο Γιώργος Ζαχουλίτης υπεύθυνος για το άρτιο μενού που προσφέρθηκε στους καλεσμένους μαζί με την σέφ κ. Μισαηλίδιυ Ελένη. Η Κατερίνα Δέδε συμμετείχε στην εξυπηρέτηση, ώστε να μην λείψει τίποτα σε κανέναν ενώ στο βάθος επί τω έργω του πλυσίματος, οι εθελόντριες του συλλόγου. 
Ο Γραμματέας του Συλλόγου της Ζωφριάς Παναγιώτης Πουλόπουλος, με την  σύζυγό του Βάσω
 Τα μέλη του Συλλόγου είχαν φροντίσει να δώσουν εορταστικό κλίμα στην εκδήλωση με έναν επιμελημένο χριστουγεννιάτικο στολισμό, σε όλη την αίθουσα.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου