Ξέφρενο παιχνίδι στη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο Ζεφύρι

Σε ξέφρενο παιχνίδι επιδόθηκαν οι λιλιπούτειοι δημότες Ζεφυρίου το πρωί της Κυριακής, διασκεδάζοντας στη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Πάρκο Κώστας Λιάρος, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διεξήχθησαν στον Δήμο Φυλής κατά τη διάρκεια των εορτών.
Τα παιδιά ξεφάντωσαν έως αργά το μεσημέρι, διασκεδάζοντας με πλήθος δραστηριότητες όπως ομαδικά παιχνίδια και διαγωνισμούς, ενώ γλέντησαν με την καρδιά τους με μουσικοχορευτικά παιχνίδια και… αθλήθηκαν παίζοντας ποδοσφαιράκι και μπασκέτες. Μικρά ξωτικά δημιούργησαν για τους μικρούς δημότες εντυπωσιακές μπαλονοκατασκευές και τους βοήθησαν να φτιάξουν τη δική τους εορταστική κάρτα. Χριστουγεννιάτικες μεγαλοφιγούρες, υπέροχα χριστουγεννιάτικα σχέδια face painting, μπισκοτογλυκίσματα και πολλές εκπλήξεις εντυπωσίασαν τους λιλιπούτειους δημότες, οι οποίοι παράλληλα απέδειξαν την αστείρευτη ενέργεια που διαθέτουν παίζοντας ασταμάτητα στα τέσσερα τεράστια φουσκωτά παιχνίδια που στήθηκαν στο Πάρκο.
Ο Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου, Γιάννης Μαυροειδάκος, μετέφερε τις ευχές του Δημάρχου, Χρήστου Παππού και με αφορμή τη διεξαγωγή της χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης στο Πάρκο Κώστας Λιάρος, τόνισε ότι επόμενος στόχος είναι να έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες στο Πάρκο ώστε αυτό να είναι έτοιμο το καλοκαίρι.
Ευχές αντάλλαξαν με τους δημότες και ο Αντιδήμαρχος Αθανάσιος Σχίζας, ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Γιώργος Αντωνόπουλος, ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου Γιώργος Κούρκουλος, ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού «Η Πάρνηθα» Γιώργος Μαυροειδής και ο υπεύθυνος του ΚΑΠΗ Ζεφυρίου, Βασίλης Κατηφώρης.
Φωτογραφικά στιγμιότυπα από την χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο Ζεφύρι

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου