Παραμονές Πρωτοχρονιάς στη Χασιά

Φωτογραφικά στιγμιότυπα από την εκδήλωση 
Όμορφες στιγμές, έζησαν μικροί και μεγάλοι το πρωί της Κυριακής 28 Δεκεμβρίου στην Πλατεία Δημαρχείου στη Δημοτική Ενότητα της Φυλής, συμμετέχοντας σε μια υπέροχη γιορτή που στήθηκε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Χριστούγεννα στην πόλη μας» που διοργάνωσε ο Δήμος. 
Χριστουγεννιάτικες μεγαλοφιγούρες και ο Άγιος Βασίλης, υποδέχθηκαν μικρούς και μεγάλους, ενώ Ανιματέρ παρότρυναν τα παιδιά να συμμετέχουν σε Ομαδικά παιχνίδια και διαγωνισμούς. Τα παιδιά συνοδευόμενα από τους γονείς τους, συμμετείχαν με μεγάλο κέφι σε μουσικοχορευτικά παιχνίδια και διασκέδασαν με πολλές εκπλήξεις. 
Τα παιδιά επιδόθηκαν επίσης, με μεγάλη φαντασία, σε χριστουγεννιάτικες κατασκευές συνθέτοντας με πληθώρα υλικών, στολίδια, κάρτες, Χριστουγεννιάτικα κρεμαστά (mobile) Χαρτοκοπτική και κολάζ. 
Οι… αθλητικοί τύποι έδωσαν διέξοδο στα χόμπι και στο ταλέντο τους με μπασκέτες και ποδοσφαιράκι, ενώ εκπλήξεις επεφύλαξαν στα μικρά, μπαλονάδες και ξωτικά που τους έφτιαξαν Χριστουγεννιάτικο face painting και τους πρόσφεραν γλυκίσματα. 
Ξεχωριστή νότα παράδοσης στην γιορτή έδωσε ο Αντιδήμαρχος Φυλής Σπύρος Μπρέμπος που προέτρεψε μικρούς και μεγάλους να μπουν στο χορό. 
Στις εκδηλώσεις έδωσαν το «παρών» η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Ελένη Λιάκου που συμμετείχε ψυχή τε και σώματι, ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του Παιδικού Σταθμού της Χασιάς, Βαγγέλης Σταματάκος και Στέλιος Νίκας αντίστοιχα, οι αναπληρωτές Δήμαρχοι Γιώργος Αντωνόπουλος και Μαρίνος Σαρλάς, ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ η «ΠΑΡΝΗΘΑ» Γιώργος Μαυροειδής, η Τοπική Σύμβουλος Λία Καψή και πολύς κόσμος.

Δείτε live στιγμιότυπα από την εκδήλωση

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου