Τρελές πρωτοχρονιάτικες εκπλήξεις...

Παιχνίδια και διπλές προσκλήσεις για θέατρα και παιδότοπους δώρισε για την πρωτοχρονιά η Κοινωνική Υπηρεσία στα παιδιά
Φωτογραφικά στιγμιότυπα από την εκδήλωση 
Εκατοντάδες παιδικά χαμόγελα «άστραψαν» από χαρά και ικανοποίηση στην γιορτή που συνδιοργάνωσε, η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής και συγκεκριμένα η Αναπληρώτρια Δήμαρχος Τζένη Μπάρα με τον Πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γιάννη Κρεμύδα για τα παιδιά. 
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε, το απόγευμα της Κυριακής 28 Δεκεμβρίου, στο Πνευματικό Κέντρο Ζεφυρίου με προσκεκλημένους δεκάδες λιλιπούτειους δημότες. 
Η γιορτή πραγματοποιήθηκε ενόψει της Πρωτοχρονιάς και στόχος των διοργανωτών ήταν, να φέρουν φέτος σε επαφή με τον Άγιο Βασίλη όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά. 
Και σε αυτή την μεγάλη εκδήλωση όπως και στην περίπτωση του «Γεύματος Αγάπης» τον πιο καθοριστικό ρόλο, τον έπαιξαν οι εθελοντές και οι χορηγοί που αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή την πρωτοβουλία της Κοινωνικής Υπηρεσίας. Με τη βοήθειά τους η Αναπληρώτρια Δήμαρχος κατάφερε να συγκεντρώσει πολλά παιγνίδια, δεκάδες παιδικά βιβλία και 45 διπλές προσκλήσεις για παιδικές παραστάσεις και παιδότοπους. 
Ο Γιάννης Κρεμύδας από την πλευρά του ανέλαβε όλο το υπόλοιπο κομμάτι που είχε να κάνει με την διασκέδαση και τις δραστηριότητες των παιδιών κατά τη διάρκεια της γιορτής. 
Ο Άγιος Βασίλης, οι ανιματέρ, το face painting και η γιορτινή ατμόσφαιρα σχεδιάστηκαν και πραγματοποιήθηκαν μέχρι την τελευταία τους λεπτομέρεια από τον Πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής. 
Το αστείρευτο κέφι, ο χορός μικρών και μεγάλων, το ξέφρενο παιγνίδι αλλά και η χαρά στα μάτια των εκατοντάδων παιδιών την ώρα που οι εκπλήξεις έρχονταν η μία μετά την άλλη, ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά της βραδιάς. 
«Ο Δήμος μας δοκιμάστηκε σκληρά για μια ακόμη χρονιά, θέλουμε να δώσουμε σε αυτό το Δήμο και στα παιδιά, αυτό που δικαιούνται. Κάθε χρόνο ο Άγιος Βασίλης φέρνει δώρα στα παιδιά από τις καμινάδες των σπιτιών, εμείς φέραμε τον Άγιο Βασίλη στο Πνευματικό Κέντρο Ζεφυρίου για να τον γνωρίσουν τα παιδιά και να πάρουν δώρα από τα χέρια του. Σας εύχομαι καλή χρονιά και καλή πρόοδο» είπε η Τζένη Μπάρα ανοίγοντας την εκδήλωση. 
Η Αναπληρώτρια Δήμαρχος ευχαριστεί θερμά: 
  • Τον εφοπλιστή Θανάση Μαρτίνο για τη χορηγία του, χάριν της οποίας έγινε εφικτή η αγορά του μεγαλύτερου μέρους των παιγνιδιών που διανεμήθηκαν. 
  • Τη γνωστή ηθοποιό, σκηνοθέτιδα και συγγραφέα Κάρμεν Ρουγγέρη για τις δωρεάν προσκλήσεις που διέθεσε για την παιδική γιορτή, στο θέατρο «Κιβωτός» και στο έργο της Πηνελόπης Δέλτα «Παραμύθι χωρίς όνομα». 
  • Τον υπεύθυνο επικοινωνίας των θεατρικών σκηνών «Ακαδημία Πλάτωνος» και «Θέατρο Τέχνης Κάρολου Κουν » Άρη Ασπρούλη για τις δωρεάν προσκλήσεις που προσέφερε για τα έργα: «Η βασίλισσα του χιονιού» του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, το «Παραμύθι χωρίς όνομα» της Πηνελόπης Δέλτα και το «Φάντασμα του Κάντερβιλ» του Όσκαρ Ουάιλντ. 
  • Το Μάρκο Σεφερλή και την διεύθυνση του πολυχώρου - παιδότοπου Seferland στο Περιστέρι για τις δωρεάν προσκλήσεις που προσέφερε. 
  • Την εθελόντρια Αναστασία Κοντού για τα παιγνίδια που συγκέντρωσε και πρόσφερε στην εκδήλωση. 
  • Την εθελόντρια Φωτεινή Κόκκινου που διασκέδασε, απασχόλησε και έπαιξε με τα παιδιά εκτελώντας ένα πραγματικά υπέροχο πρόγραμμα. 
  • Τις εθελόντριες Λεμονιά Αλεξανδρή, Δήμητρα Παπαϊωάννου αλλά και τη συγγραφέα και εθελόντρια Νατάσα Κουτζικίδου για την προσωπική εργασία και το χρόνο που μας διέθεσαν προκειμένου να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση. 
Παρέστησαν οι Αντιδήμαρχοι Γιάννης Μαυροειδάκος και Θανάσης Σχίζας, ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Γιώργος Αντωνόπουλος, οι Πρόεδροι των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων και Ζεφυρίου Παναγιώτης Καμαρινόπουλος και Γιώργος Κούρκουλος αντίστοιχα, ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Κρητικός και τα μέλη  του Τοπικού Συμβουλίου Λία Καψή και Μαρία Χριστο πούλου. 
Δείτε live στιγμιότυπα

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου