Πίεσε τη Μαρτίνου να μιλήσει ο Καμπόλης


Η είδηση δεν είναι ότι η Βουλευτής της ΝΔ Γεωργία Μαρτίνου παρευρέθηκε, το απόγευμα του Σαββάτου, 10 Ιανουαρίου, σε μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση στο καφέ «Culti» των Άνω Λιοσίων. 
Είναι ότι έκανε πολιτική ομιλία, κάτι που αποφεύγει συστηματικά, επειδή απεχθάνεται τα πολλά λόγια. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε εξίσου μεγάλη συγκέντρωση, που πραγματοποιήθηκε λίγο πιο πριν στο Ζεφύρι, απλά συνομίλησε με τον κόσμο. Ο άνθρωπος που, σχεδόν, την εξανάγκασε να μιλήσει ήταν ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Καμπόλης, ο οποίος καλωσορίζοντάς την στα Άνω Λιόσια, δεν αρκέστηκε να αναφέρει, ότι έχει προσφέρει μεγάλη βοήθεια στην πόλη, αλλά της έδωσε, αναπάντεχα, το μικρόφωνο για «δύο λόγια». 
Μετά από μια στιγμιαία αμηχανία, η Γεωργία Μαρτίνου ευχήθηκε «καλή χρονιά» και τόνισε ότι αυτό που έχει σημασία δεν είναι να εκλεγεί ή ίδια, αλλά να αναδειχθεί στην κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία με σκοπό να προσφέρει στην καταπολέμηση της ανεργίας και στην μείωση των φορολογικών συντελεστών, χωρίς όμως να γίνουν τα λάθη του παρελθόντος. 

Δείτε την «πάσα» του Καμπόλη, που θυμήθηκε τα νιάτα του, όταν μεσουρανούσε στα γήπεδα της Α’ Εθνικής και την ομιλία της Γεωργίας Μαρτίνου:

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου