Μόνη αλλά όχι έρμη η Κατερίνα Σαφαρίκα στις εκλογές…

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΑΦΑΡΙΚΑ
Κι όμως υπάρχουν άνθρωποι που επιμένουν. Που αναρτούν στον τοίχο τους τη ρήση του Καζαντζάκη «Να αγαπάς την ευθύνη. Να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω». 
Ένας από αυτούς είναι η συντοπίτισσά μας Κατερίνα Σαφαρίκα που δραστηριοποιείται στα κοινά, ως μέλος της Νομαρχιακής της ΝΔ στη Δυτική Αττική κι ως υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με το συνδυασμό του Γιώργου Κουμουτσάκου. 
Με την προκήρυξη των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου, η Κατερίνα Σαφαρίκα πρότεινε στη ΝΔ τον εαυτό της για την υποψηφιότητα Βουλευτή στην Περιφέρεια Αττικής. Όμως το κόμμα της δεν τη συμπεριέλαβε στα 19 ονόματα του ψηφοδελτίου. Έτσι, η Κατερίνα, που πίστευε σε αυτό που έκανε, υπέβαλε υποψηφιότητα και ανακηρύχθηκε από τον Άρειο Πάγο ανεξάρτητη (μεμονωμένη) υποψήφια Βουλευτής στην Περιφέρεια Αττικής. Η ίδια εξηγεί το πολιτικό σκεπτικό που την οδήγησε σε αυτή την κίνηση. Είναι πολύ ενδιαφέρον κι ίσως πρέπει να μας βάλει σε σκέψεις.
Είμαι "γέννημα-θρέμμα" των Άνω Λιοσίων. Το «χωριό μου» δεν έχει γόνους πολιτικών οικογενειών!! Μόνο θύματα πολέμων που έχυναν το αίμα τους για την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ. Το πολιτικό σύστημα ακόμα και σήμερα αποθαρρύνει τους αξιόλογους νέους μας να διεκδικούν θέσεις στα κέντρα λήψης αποφάσεων. Το «χωριό μου», κάτω από τη σκιά της Ακρόπολης ήταν έρμαιο εξωγενών παραγόντων και πολιτικού αποκλεισμού!!! Είμαι "Αρβανίτικο κεφάλι" θα ακολουθήσω ό,τι μου επιτάσσει η ελληνική μου συνείδηση και η αγάπη για το χωριό μου!!!
Αν λοιπόν κάποιοι συμπολίτες ενστερνίζονται αυτά που λέει η Κατερίνα και θέλουν να εκφράσουν, μαζί της, τη αγανάκτησή τους για το πολιτικό αποκλεισμό της Φυλής, έχουν τον τρόπο. Ας αναζητήσουν στα εκλογικά κέντρα το ψηφοδέλτιό της. 
Είναι αυτό που βλέπετε παρακάτω…
Ιδού και η Απόφαση του Αρείου Πάγου που την ανακήρυξε υποψήφια Βουλευτή:
Αναμνηστικές φωτό της Κατερίνας Σαφαρίκα με πρωτοκλασσάτα στελέχη της ΝΔ, που η Κατερίνα αγνόησε όταν έπρεπε να κάνει αυτό που πιστεύει.
Η Κατερίνα Σαφαρίκα, με τη Ντόρα, τον Μεϊμαράκη και την Όλγα Κεφαλογιάννη και μπροστά στο περίπτερο της ΝΔ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου