Μεγάλη συγκέντρωση του Γιώργου Βλάχου στο CULTI

H συγκέντρωση δε χώρεσε μέσα στο CULTI
Ο Γιώργος Βλάχος ανάμεσα σε στελέχη της Τοπικής Επιτροπής και της αυτοδιοίκησης
Φίλοι του Γιώργου Βλάχου από παλιά, αλλά κι αρκετοί νέοι άκουσαν την ομιλία του
Ασφυκτικά γεμάτο το καφέ CULTI
Ο Γιώργος Βλάχος με τον Αντιδήμαρχο Φυλής, Σπύρο Μπρέμπο
Ο Βουλευτής με τη φίλη του, κυρία Λέτα, από το Ζεφύρι
Η παρέα από το Ζεφύρι ποζάρισε για μια αναμνηστική φωτό
Μια παρέα από τη Χασιά με τον Αντιδήμαρχο Σπύρο Μπρέμπο, τον Βασίλη Γκόλτσιο και τον πρώην Δημοτικό Σύμβουλο και απόστρατο πτέραρχο κ. Φίλη
Να υπερψηφίσουν τη ΝΔ για να συνεχιστεί η ανάπτυξη που με θυσίες κατέκτησε η χώρα, ζήτησε από τους ψηφοφόρους του Δήμου Φυλής ο Βουλευτής Γιώργος Βλάχος. 
Μιλώντας σε μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε, το βράδυ της Τρίτης, 21 Ιανουαρίου, ο Γιώργος Βλάχος υπενθύμισε ότι το 2009 ο κόσμος είχε εξαπατηθεί από το σύνθημα «λεφτά υπάρχουν», με αποτέλεσμα να μπει, τελικά, η χώρα στο μνημόνιο. Χαρακτήρισε ανέφικτες τις εξαγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ επειδή, όπως είπε, δε δίνουν απάντηση στο πρόβλημα ρευστότητας που αντιμετωπίζει η χώρα και υπογράμμισε ότι χωρίς κυβερνητική σταθερότητα δεν μπορεί να υπάρξει οικονομική ανάπτυξη. «Αν δεν υπάρξει αγώγι, δε θα ξυπνήσει ο αγωγιάτης, ώστε να κινηθεί η αγορά και να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας και να καταπολεμηθεί η ανεργία», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρώην Υπουργός. 
Κλείνοντας ευχαρίστησε τους φίλους του για τη υποστήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια και ζήτησε εκ νέου τον ένα από τους τέσσερις σταυρούς προτίμησης, ώστε, όπως είπε, να εξακολουθήσει να τους εκπροσωπεί με μετριοπάθεια, σοβαρότητα κι αίσθημα ευθύνης. 
Δείτε απόσπασμα από την ομιλία του Γιώργου Βλάχου:

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου