Εορταστικό κλίμα στην κοπή της πίτας της Τεχνικής Υπηρεσίας

Φωτογραφικά στιγμιότυπα από την εκδήλωση 
Τις θερμότερες του ευχές, για μια δημιουργική χρονιά απηύθυνε σε συναδέλφους και συνεργάτες, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Αθανάσιος Σχίζας, κατά την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Τεχνικής Υπηρεσίας, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 19 Ιανουαρίου, παρουσία του Δημάρχου, Χρήστου Παππού. Ταυτόχρονα ο Αντιδήμαρχος δέχθηκε ευχές από όλους, για την ονομαστική του γιορτή. 
Ο κ. Σχίζας ευχήθηκε σε όλους υγεία και ευτυχία, ευχαρίστησε τους εργαζόμενους στην Τεχνική Υπηρεσία για την εργατικότητα που επιδεικνύουν κι εκτίμησε ότι με καλή συνεργασία κι εργατικότητα, οι υποδομές του Δήμου θα βελτιωθούν περαιτέρω.
«Από εμάς εξαρτώνται τα περισσότερα έργα ανάπτυξης του Δήμου», ανέφερε χαρακτηριστικά και παρότρυνε τους εργαζόμενους της Τεχνικής Υπηρεσίας, να συνεχίσουν να εργάζονται με ζήλο και συναδελφικότητα, διαβεβαιώνοντάς τους ότι θα είναι διαρκώς δίπλα τους.
Ο Αντιδήμαρχος ευχαρίστησε, επίσης, τους αιρετούς συναδέλφους του και τους ευχήθηκε καλή δύναμη στο έργο που έχουν να επιτελέσουν, ενώ ζήτησε να συνεχιστεί η αγαστή συνεργασία που έχει με όλους.
Ευχές για καλή και δημιουργική χρονιά διατύπωσαν και οι αιρετοί που προσκλήθηκαν από τον κ. Σχίζα να κόψουν από ένα κομμάτι πίτας. 
Αξίζει να σημειωθεί πως τη βασιλόπιτα πρόσφερε στη Τεχνική Υπηρεσία ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΦ κ. Γκίκας Χειλαδάκης, στον οποίο ο Αντιδήμαρχος Θανάσης Σχίζας απηύθυνε θερμές ευχαριστίες. 
Η εκδήλωση εν συνεχεία, μετατράπηκε σε μικρό γλέντι με εδέσματα (δια χειρός της Αρχιτέκτωνος Μηχανικού Ελένης Μισαηλίδου) για τον εορτασμό της ονομαστικής εορτής του Αντιδημάρχου. 
Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Δήμαρχος, Χρήστος Παππούς, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Ζωή Αρβανιτάκη, Αντιδήμαρχοι, Αναπληρωτές Δήμαρχοι, Εντεταλμένοι, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου