Δύο πίτες σε μια εκδήλωση, στο Πανόραμα


Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η κοινή εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικής πίτας που συνδιοργάνωσαν ο Σύλλογος Γονέων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Άνω Λιοσίων και ο Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Πανοράματος, το βράδυ του Σαββάτου, 7 Φεβρουαρίου. 
Οι Πρόεδροι των δυο Συλλόγων Αντωνία Μπλέτσα και Δημήτρης Κοψαχείλης, συνεχίζοντας την παράδοση των προκατόχων τους έκοψαν και φέτος μαζί, για τρίτη χρονιά, τις Πρωτοχρονιάτικες πίτες τους ενστερνιζόμενοι ότι η σημερινή δύσκολη συγκυρία επιβάλλει να αναζητήσουμε ξανά το «μαζί» παραμερίζοντας το «εγώ».
Χρόνια πολλά σε όλους ευχήθηκε η Αντωνία Μπλέτσα που αφιέρωσε το κομμάτι της στους μαθητές του 5ου Δημοτικού και του 5ου Νηπιαγωγείου ενώ ο Δημήτρης Κοψαχείλης ευχήθηκε ο νέος χρόνος να κυλήσει με λιγότερα προβλήματα για όλους και αφιέρωσε το κομμάτι του Συλλόγου στους κατοίκους του Πανοράματος. 
Τη Διοίκηση του Δήμου και το Δήμαρχο Χρήστο Παππού εκπροσώπησε στην εκδήλωση ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Νίκος Χατζητρακόσιας ο οποίος αφού ευχήθηκε χρόνια πολλά εξήρε τα Διοικητικά Συμβούλια των δύο συλλόγων για τη διαχρονική δραστηριότητα και την προσφορά τους στην περιοχή. Μετέφερε ακόμα τους χαιρετισμούς του Δημάρχου, αλλά και του Αντιδημάρχου Μιχάλη Οικονομάκη, οι οποίοι απουσίαζαν λόγω του θλιβερού καθήκοντος της κηδείας του Ευριπίδη Παππά. Ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αργύρης Αργυρόπουλος αφιέρωσε το κομμάτι του στους δύο Συλλόγους που «κάνουν μεγάλες προσπάθειες και κάθε μέρα βρίσκονται στο Δήμο για τα προβλήματα της περιοχής και αυτός είναι ο λόγος που θα λυθούν» σημείωσε ο κ. Αργυρόπουλος. 
Δωρεάν μαθήματα παραδοσιακών χορών για τα μέλη του συλλόγου Πανοράματος που το επιθυμούν προσέφερε ο Πρόεδρος των Αρκάδων ενώ τη ζεστή εκδήλωση έκλεισαν τα παιδιά του χορευτικού του Συλλόγου Αρκάδων.
Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Νίκος Χατζητρακόσιας, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αργύρης Αργυρόπουλος, ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γιάννης Κρεμμύδας, η Αναπληρώτρια Δήμαρχος Τζένη Μπάρα οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Θεοδόσης Δρόλιας και Γιώργος Αβράμης, η Περιφερειακή Σύμβουλος Αριστέα Βάβουλα, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Άνω Λιοσίων Χρήστος Καματερός και τα μέλη και Βαγγέλης Μοσχόπουλος και Λία Καψή, η Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΗΦ Κατερίνα Ματρακούκα, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος της ΚΕΔΗΦ για το πρόγραμμα Βοήθεια στο σπίτι Χρήστος Καρνάτσος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Λίμνης Μιχάλης Μιχαηλίδης και η Αντιπρόεδρος Κική Πάλλη, ο Πρόεδρος των Αρκάδων Θοδωρής Νικολάου, η Γραμματέας του Συλλόγου Θεσσαλών Λίτσα Ζάγκα, η Γραμματέας του συλλόγου Τριτέκνων Φυλής Κατερίνα Μπλούχαρη, η δεύτερη επιλαχούσα Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Καράλη, ο πρώην Αντιδήμαρχος Άνω Λιοσίων Βαγγέλης Σαμόλης, η Μίνα Μανώλη από την Ριζοσπαστική Κίνηση Φυλής και η Κατερίνα Ταραξοπούλου από την Κίνηση Αλληλεγγύης πολιτών Φυλής.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου