ΤΕΛΕΙΑ, αλλά όχι και παύλα για τον Χατζητρακόσια

O Νίκος Χατζητρακόσιας που διακρίνεται με το ριγέ στη φωτογραφία, ήταν από εκείνους που τοποθετήθηκαν στη διαδικασία αποτίμησης του εκλογικού αποτελέσματος
Oι εκλογές ήταν μόνο η αρχή της σχέσης του Αναπλ. Δημάρχου Φυλής Νίκου Χατζητρακόσια με το κόμμα ΤΕΛΕΙΑ του Απόστολου Γκλέτσου. Ο Νίκος Χατζητρακόσιας πήρε μέρος, με την ιδιότητα του υποψήφιου Βουλευτή, στην προσυνεδριακή συνάντηση των στελεχών της «ΤΕΛΕΙΑΣ» σε αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου το απόγευμα της Τρίτης 17 Φεβρουαρίου 2015. 
 Στη διάρκεια της συνάντησης ο Πρόεδρος του κόμματος Απόστολος Γκλέτσος και τα υπόλοιπα μέλη συζήτησαν για το εκλογικό αποτέλεσμα, τις επόμενες κινήσεις του κόμματος αλλά και τη τρέχουσα ρευστή πολιτική και οικονομική κατάσταση. Κοινή πεποίθηση όλων των παρευρισκομένων ήταν ότι το εκλογικό αποτέλεσμα και η εμπιστοσύνη των πολιτών έδωσε το δικαίωμα της ελπίδας αλλά και της ηθικής υποχρέωσης να συνεχιστεί η προσπάθεια με στόχο την ενεργή και ουσιαστική συμμετοχή στα πολιτικά δρώμενα και την είσοδο στη Βουλή. 
Ο Νίκος Χατζητρακόσιας στη σύντομη τοποθέτηση του μεταξύ άλλων τόνισε την ανάγκη στη νέα πολιτική δύναμη που μετέχει όλα τα στελέχη παλιά και νέα να χαρακτηρίζονται από ευθύτητα, εντιμότητα και ειλικρίνεια, χαρακτηριστικά που ο Πρόεδρος έθεσε και συνεχίζει να θέτει ως προαπαιτούμενα για τη συμμετοχή στο κόμμα.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου