Ευχές και σερπαντίνες στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στον Παιδικό Σταθμό της Χασιάς

Εργαζόμενη του παιδικού σταθμού, ο Ευάγγελος Σταματάκος και ο πατήρ Νικόλαος
Εργαζόμενες του παιδικού σταθμού ενθουσίασαν τα παιδιά με τις αποκριάτικες αμφιέσεις τους
Αποκριάτικες δημιουργίες των παιδιών του παιδικού σταθμού
Ένα κομμάτι πίτα κόβει ο Ευάγγελος Σταματάκος …
… ο Αθανάσιος Σχίζας…
…η Ελένη Λιάκου…
…ο Στέλιος Νίκας…
…ο Πέτρος Πίνης…
…και εργαζόμενη του σταθμού, εκπροσωπώντας όλους τους εργαζόμενους του σταθμού
Παιδιά τραβούν κλήρο για την προσφορά δώρου…
Στέλιος Νίκας και Αθανάσιος Σχίζας
…και ένα παιδί παραλαμβάνει το δώρο του από τον Ευάγγελο Σταματάκο
Ο Ευάγγελος Σταματάκος με παιδιά και εργαζόμενους του παιδικού σταθμού


Χρώματα, χαμόγελα και φαντασία κυριάρχησαν στην εκδήλωση του Παιδικού Σταθμού Φυλής για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, η οποία πραγματοποιήθηκε σε αποκριάτικο κλίμα, την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου.
Ο πατήρ Νικόλαος ευλόγησε τους λιλιπούτειους μαθητές του παιδικού σταθμού, τους γονείς τους και την αιρετή διοίκηση του σταθμού και ευχήθηκε μια δημιουργική χρονιά, ενώ απευθυνόμενος προς τον πρόεδρο του Παιδικού Σταθμού Φυλής, Ευάγγελο Σταματάκο, τον διαβεβαίωσε ότι όλοι θα σταθούν δίπλα στη διοίκηση, την οποία κάλεσε επίσης να βοηθήσει για μια καλή χρονιά χωρίς προβλήματα.
Τη διαβεβαίωση ότι η διοίκηση του Παιδικού Σταθμού και η Δημοτική Αρχή καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για την εύρυθμη λειτουργία του Παιδικού Σταθμού, έδωσε ο Πρόεδρος του Παιδικού Σταθμού, Ευάγγελος Σταματάκος. Όπως ανέφερε, στο πλαίσιο της προσπάθειας αυτής είναι και οι ενέργειες ώστε η Δημοτική Ενότητα Φυλής να αποκτήσει ιδιόκτητο παιδικό σταθμό. Ενέργειες, που πραγματοποιούνται σε συνεργασία με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, την οποία ευχαρίστησε στο πρόσωπο του Αθανάσιου Σχίζα.
Από την πλευρά του, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Αθανάσιος Σχίζας, συνεχάρη τον Ευάγγελο Σταματάκο για το έργο που δημιουργεί και εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο, Χρήστο Παππού, τον διαβεβαίωσε ότι η δημοτική Αρχή θα σταθεί αρωγός στις προσπάθειές του, οι οποίες θα έχουν ως αποτέλεσμα, σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο παιδικός σταθμός της Δημοτικής Ενότητας Φυλής να στεγαστεί σε ιδιόκτητο κτήριο.
Στην εκδήλωση παρέστησαν η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Ελένη Λιάκου, το μέλος του Τοπικού Συμβουλίου και Αντιπρόεδρος του Παιδικού Σταθμού Στέλιος Νίκας και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Παιδικού Σταθμού Πέτρος Πίνης και Μιχάλης Καλογερόπουλος, τους οποίους ο κ. Σταματάκος ευχαρίστησε για τη στήριξή τους.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου