Ποιητική διάθεση στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της Διεύθυνσης Πολεοδομίας

Το ποίημα για την κοπή της πίτας του Νίκου Χατζητρακόσια 
Το μπουφέ στήθηκε με ρεφενέ 
Ο Αναπληρωτής Δήμαρχος τραβάει τον κλήρο για το φλουρί
Ο Αναπληρωτής Δήμαρχος με την τυχερή του φλουριού
Φωτογραφικά στιγμιότυπα από την εκδήλωση 
Σε θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στη Διεύθυνση Πολεοδομίας του Δήμου Φυλής την Τρίτη, 3 Φεβρουαρίου, όπου αιρετοί, εργαζόμενοι και ιδιώτες μηχανικοί είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές για τη νέα χρονιά.
Ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Πολεοδομίας, Νίκος Χατζητρακόσιας, ευχήθηκε σε όλους καλή και δημιουργική χρονιά και ευχαρίστησε τους εργαζόμενους για την αγαστή και άψογη συνεργασία που έχουν τους πέντε μήνες της συνεργασίας τους. Επίσης, ευχαρίστησε για τη συνεργασία και τους ιδιώτες μηχανικούς, προσβλέποντας σε συνέχισή της στο ίδιο καλό κλίμα.
Οι ιδιώτες μηχανικοί προσκλήθηκαν στην εκδήλωση της κοπής της πίτας από τον Αναπληρωτή Δήμαρχο και τη Διεύθυνση Πολεοδομίας, καθώς αποτελούν σημαντικούς συνεργάτες της Πολεοδομίας και ανταποκρίθηκαν με θέρμη στην πρόσκληση.
Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο Αναπληρωτής Δήμαρχος, Νίκος Χατζητρακόσιας, ο οποίος, με την ποιητική διάθεση που τον διακατέχει, αφιέρωσε απαγγέλλοντας ένα δικό του ποίημα, τα κομμάτια της πίτας στην Παναγία, στην Πολεοδομία και τους εργαζόμενους, καθώς και στους ιδιώτες μηχανικούς. 
Στην εκδήλωση παρέστησαν και αντάλλαξαν ευχές η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ζωή Αρβανιτάκη, ο Αντιδήμαρχος Αθανάσιος Σχίζας και ο Αναπληρωτής Δήμαρχος για θέματα καθημερινότητας Μαρίνος Σαρλάς, ενώ ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Αβράμης παραβρέθηκε -όπως τόνισε- με την ιδιότητα του μηχανικού. 
Μάλιστα το κλίμα συνεργασίας και αλληλεγγύης που επικρατεί στην Πολεοδομία φαίνεται και από το γεγονός ότι για την Πρωτοχρονιάτικη πίτα και το μπουφέ της εκδήλωσης συνεισέφεραν οι εργαζόμενοι της πολεοδομίας και ο Αναπληρωτής Δήμαρχος, καλύπτοντας πλήρως τα έξοδα.
 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου