Δυναμική επανεκκίνηση για τον Σύλλογο Μακεδόνων - Θρακών

ΠΛΗΘΟΣ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΣΤΗΝ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ ΜΕ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ
Ο Πρόεδρος Νίκος Πουρλίτης πλαισιωμένος από το Διοικητικό Συμβούλιο 
Αναμνηστική φωτό με το χορευτικό του Συλλόγου...
... που πραγματοποίησε μια εξαίσια εμφάνιση με τις καινούργιες του στολές 
Δημήτρης Καμπόλης - Γιώργος Μαυροειδής 
Παρούσα και η Περιφερειακή Σύμβουλος Αριστεά Βάβουλα 
Στην παρέα του Γιώργου Μαυροειδή προστέθηκε αργότερα και ο Γιώργος Κρητικός με τη σύζυγό του 
Νέο αίμα! 
Ο Νίκος Πουρλίτης μίλησε για τον Δημήτρη Καμπόλη με λόγια από καρδιάς 
Ευτυχισμένος παππούς ο Νίκος Νικολόπουλος 
Δεκάδες μέλη και φίλοι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και γέμισαν απ΄άκρη σ' άκρη την ταβέρνα της Χασιάς 
Αργύρης Αργυρόπουλος - Γιώργος Κρητικός 
Τις θερμές ευχές τους έδωσαν στο Σύλλογο, οι  Δημήτρης Καμπόλης... 
Αριστέα Βάβουλα
Γιώργος Μαυροειδής 
Γιώργος Κρητικός 
Αργύρης Αργυρόπουλος 
Βασίλης Ταταρόπουλος 
Νίκος Νικολόπουλος 
Ιωάννα Τσεβά 
Βασίλης Στεφανουδάκης 
Νίκος Ντούρος 
κ. Μάρκου 
Άκρως πετυχημένη, με κύρια χαρακτηριστικά την ελληνική παράδοση και ξεχωριστές συγκινήσεις, υπήρξε η ετήσια εκδήλωση του Συλλόγου Μακεδόνων Θρακών που στην ουσία ήταν «δύο σε ένα». Κι αυτό γιατί ο Σύλλογος που φέτος συμπληρώνει 23 χρόνια ζωής και δράσης, το μεσημέρι της Κυριακής 15 Φεβρουαρίου πραγματοποίησε με τη συμμετοχή πολλών μελών και φίλων, σε κοσμική ταβέρνα της Χασιάς, την ετήσια χοροεσπερίδα του αλλά και την πατροπαράδοτη κοπή της πίτας. 
Συγκινητική υπήρξε κατά την έναρξη της εκδήλωσης η αναφορά του Προέδρου του Συλλόγου Νίκου Πουρλίτη, στη μνήμη του εκλιπόντα αναπληρωτή Δημάρχου Ευριπίδη Παππά. Πλαισιωμένος από όλα τα μέλη του Δ.Σ, των Μακεδόνων Θρακών ο Νίκος Πουρλίτης εξέφρασε θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Ευριπίδη Παππά, επισημαίνοντας την αγάπη που είχε για τη δεύτερη πατρίδα του τα Άνω Λιόσια, αλλά και τα κοινά στα οποία διέθεσε μεγάλο μέρος του χρόνου και της ζωής του. 
Με συγκίνηση όμως μίλησε ο Νίκος Πουρλίτης και για τα 23 χρόνια δράσης του Συλλόγου, με ιδιαίτερες αναφορές σε ημερομηνίες και γεγονότα που σημάδεψαν την πορεία του. Φτάνοντας ως το σήμερα ο Πρόεδρος μίλησε με καμάρι για τις ολοκαίνουργιες παραδοσιακές φορεσιές που αποκτήθηκαν με τη συνδρομή μελών και χορηγών του Συλλόγου, τις οποίες μάλιστα είχε την ευκαιρία να θαυμάσει το κοινό, καθώς τα παιδιά των χορευτικών τμημάτων παρουσίασαν μερικούς εξαίσιους παραδοσιακούς χορούς. 
Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών και τις ευχές τους, εκθειάζοντας το σημαντικό έργο του Συλλόγου των Μακεδόνων Θρακών, ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Καμπόλης, ο Πρόεδρος του Αθλητικού και Πολιτιστικού Κέντρου «η Πάρνηθα» Γιώργος Μαυροειδής, ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Κρητικός, η Περιφερειακή Σύμβουλος Αριστεά Βάβουλα, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Φυλής Αργύρης Αργυρόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Πειραιά και μέλος του Συλλόγου Βασίλης Ταταρόπουλος, το μέλος της Δημοτικής παράταξης του Κώστα Λουμιώτη «Ριζοσπαστική Κίνηση Φυλής» και Πρόεδρος του Συλλόγου Τσουκλιδίου Νίκος Νικολόπουλος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Άνω Λιοσίων Βασίλης Στεφανουδάκης, η Πρόεδρος του Λαογραφικού Συλλόγου «ΦΥΛΑΣΙΑ» Ιωάννα Τσεβά, ο εκπρόσωπος του Α.Ο Ευπυρίδαι Νίκος Ντούρος και ο εκπρόσωπος των ηλικιωμένων του ΚΑΠΗ Άνω Λιοσίων κ. Μάρκου. 
Πάρτε μια μικρή γεύση από την live εμφάνιση του χορευτικού

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου