Με παρέμβαση Καμπόλη στον Μαρτίνο συνεχίζεται η ανέγερση του Αγίου Στυλιανού

Επάνω, ο Δημήτρης Καμπόλης, ο Μαρίνος Σαρλάς κι ο Θανάσης Σχίζας στο έργο και κάτω στιγμιότυπα από τις εργασίες 


Την ολοκλήρωση ενός ακόμα έργου προωθεί η Διοίκηση του Δήμου Φυλής. Πρόκειται για την ανέγερση του Ιερού Ναού Αγίου Στυλιανού, στο Ζεφύρι, που συνεχίζεται, μετά από διακοπή τεσσάρων ετών, χάρη στην παρέμβαση του Αντιδημάρχου Δημήτρη Καμπόλη, στον εφοπλιστή Θανάση Μαρτίνο. 
Ο τελευταίος που έχει διαθέσει χρήματα για την ολοκλήρωση σημαντικών έργων στο Δήμο Φυλής, με χαρακτηριστικά παραδείγματα το γήπεδο Ακρατήτου και τους Ιερούς Ναούς Αγίου Δημητρίου Άνω Λιοσίων και Παναγίας Γρηγορούσας Ζεφυρίου, ευαισθητοποιήθηκε αμέσως. Διέθεσε ένα σημαντικό ποσόν για τη συνέχιση της ανέγερσης του θεάρεστου αυτού έργου, που θεωρείται απόλυτα αναγκαίο στην υποβαθμισμένη συνοικία του Αγίου Στυλιανού. Έτσι την Τρίτη, 3 Φεβρουαρίου, ο εργολάβος έριξε τα μπετά της πλάκας του ισογείου, ενθουσιάζοντας τους ενορίτες που είχαν απογοητευτεί από την πολύχρονη διακοπή των εργασιών. 
Κατόπιν αυτού ο Δημήτρης Καμπόλης θεώρησε υποχρέωσή του να ευχαριστήσει, δημόσια, το Θανάση Μαρτίνο, αλλά και τους Αντιδημάρχους Θανάση Σχίζα και Μαρίνο Σαρλά για τη βοήθειά τους στην επίλυση τεχνικής φύσεως ζητημάτων. Εξέφρασε ακόμα την ελπίδα ότι, με τη βοήθεια όλων, η προσπάθεια ανέγερσης θα συνεχιστεί, ώστε να ολοκληρωθεί ένα έργο που θα δώσει ελπίδα και κουράγιο στους κατοίκους της πολύπαθης συνοικίας.  

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου