Σε ετοιμότητα για την κακοκαιρία ο Δήμος Φυλής

Τα εκχιονιστικά βρίσκονται από το πρωί της Δευτέρας, 9 Φεβρουαρίου,
 μπροστά από το Δημαρχείο της Χασιάς
ΜΙΧΑΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗΣ-ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΜΠΟΛΗΣ
Σε αυξημένη ετοιμότητα έχει τεθεί ο Δήμος Φυλής για την αντιμετώπιση των ακραίων καιρικών φαινομένων που προβλέπει η ΕΜΥ για την Αττική, από μεσημέρι της Δευτέρας, 9 Φεβρουαρίου 2015. 
Τα μηχανήματα του Δήμου έχουν αναπτυχθεί σε καίριες θέσεις, ώστε να αποσοβήσουν, στο μέτρο του εφικτού, τη διακοπή της κυκλοφορίας στους δρόμους, από την αναμενόμενη χιονόστρωση. Εξ άλλου, στην πρώτη γραμμή βρίσκονται οι εργαζόμενοι της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και του Γραφείου Πολιτικής Προστασίας, ενώ έχουν γίνει και οι απαραίτητες προμήθειες αλατιού. 
Οι Αντιδήμαρχοι Πολιτικής Προστασίας Δημήτρης Καμπόλης και Περιβάλλοντος Μιχάλης Οικονομάκης καλούν τους δημότες να ελαχιστοποιήσουν τις μετακινήσεις τους κατά τη διάρκεια της έξαρσης των καιρικών φαινομένων, να προμηθευτούν τρόφιμα, καύσιμα και φάρμακα και να τηλεφωνούν, αν χρειαστούν βοήθεια, στον πενταψήφιο αριθμού του Δήμου 15691.
Παράλληλα ενημερώνουν πως η θερμαινόμενη αίθουσα Μελίνα Μερκούρη του Δήμου θα παραμείνει ανοιχτή για τους άστεγους και τους δημότες που δεν μπορούν να προστατευτούν από το δριμύ ψύχος με ίδια μέσα.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου