Γιορτή και Αγωνιστικό κάλεσμα στην πίτα του Λουμιώτη

Κώστας Λουμιώτης 
Αλέξης Μητρόπουλος 
Γιάννης Δέδες 
Γιάννης Βασιλείου
Αριστέα Βάβουλα 
Οδυσσέας Καμπόλης - Κώστας Λουμιώτης 
Κώστας Παπαντώνης 
Κώστας Βάβουλας 
Μιχάλης Μιχαηλίδης 
Νίκος Νικολόπουλος 
Σώστης Δακτυλίδης 
Χρήστος Κουρνιώτης 
Έλενα Σερεπίσου 
Ευχάριστη ανάπαυλα εν μέσω της εκλογικής νίκης του ΣΥΡΙΖΑ, και των κρίσιμων πολιτικών εξελίξεων υπήρξε η εκδήλωση για την κοπή της πίτας της «Ριζοσπαστικής Κίνησης Φυλής», που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 7 Φεβρουαρίου στην Κοσμική Ταβέρνα ο «ΚΑΚΙΑΣ» της Χασιάς. Φιλόξενος οικοδεσπότης ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Κώστας Λουμιώτης, κόβοντας το πρώτο κομμάτι της πίτας δεν θέλησε να πει πολλά για να μην κουράσει τον κόσμο. 
Ωστόσο το αγωνιστικό πνεύμα κυριάρχησε τόσο στη δική του τοποθέτηση, όσο και στις σύντομες πολιτικές τοποθετήσεις, με επίκεντρο το Παλλαϊκό Συλλαλητήριο που διοργανώνεται την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου στο Σύνταγμα της Αθήνας και στον Λευκό Πύργο της Θεσσαλονίκης την ώρα της κρίσιμης - για τα δίκαια της χώρας μας - συνεδρίασης, του Eurogroup. 
Κατά τα λοιπά η βραδιά κύλησε ευχάριστα με καλό φαγητό, ζωντανή μουσική, χορό και ολόθερμες ευχές για μια καλύτερη χρονιά, για όλο τον κόσμο. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι το τυχερό φλουρί έπεσε στην Πρόεδρο του Εθελοντικού Συλλόγου Αλληλεγγύης του Δήμου Φυλής «ΑΓΑΠΩ», Έλενα Σερεπίσου. 
Στην μεγάλη παρέα της Ριζοσπαστικής Κίνησης Φυλής συμμετείχαν ψυχή τε και σώματι, 
ο Αντιπρόεδρος της βουλής, Αλέξης Μητρόπουλος, ο ντόπιος βουλευτής και γιατρός Γιάννης Δέδες , ο Αντιπερειάρχης Δυτικής Αττικής Γιάννης Βασιλείου, η Περιφερειακή Σύμβουλος, Αριστέα Βάβουλα, Γραμματέας της Τοπικής του ΣΥΡΙΖΑ Φυλής, Κώστας Παπαντώνης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Λίμνης του Δήμου Φυλής Μιχάλης Μιχαηλίδης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Τσουκλιδίου του Δήμου Φυλής Νίκος Νικολόπουλος, ο επικεφαλής της παράταξής «Αυτόνομη Ριζοσπαστική Κίνηση «ΑΧΑΡΝΕΙΣ» του γειτονικού Δήμου Αχαρνών Οδυσσέας Καμπόλης ο Τοπικός Σύμβουλος και υπεύθυνος Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ Αχαρνών Σώστης Δακτυλίδης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Φυλής Γιώργος Αβράμης, ο εκπρόσωπος της ΕΛΜΕ Χρήστος Κουρνιώτης, πολλά τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Φυλής, μέλη και φίλοι της παράταξης.
Δείτε φωτοφραφικά στιγμιότυπα από την εκδήλωση όπως τα αποτύπωσε ο φωτογραφικός φακός της Χριστίνας Σκανδαλάρη

ΦΩΤΟ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑΡΗ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου