Ευχαριστίες 7ου Δημοτικού Άνω Λιοσίων, σε ΚΕΔΗΦ

Η φίλη Κατερίνα Μπλούχαρη μας διαβίβασε την παρακάτω ευχαριστήρια επιστολή του Συλλόγου Γονέων του 7ου Δημοτικού Σχολείου Άνω Λιοσίων:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων θα ήθελε να ευχαριστήσει δημόσια την ΚΕΔΗΦ και ιδιαιτέρως τον κύριο ΓΚΙΚΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΤΡΑΚΟΥΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΑΓΕΙΡΕΙΟ για την ευαισθησία τους απέναντι στην ανάγκη του σχολείου μας.
Το μόνο που κάνανε ήταν να τους αναφέρουμε ότι θέλαμε να μας βοηθήσουν με το να μας προσφέρουν 18 βασιλόπιτες.
Σήμερα λοιπόν το 7ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ ,κατόπιν της ευγενούς χορηγίας της ΚΕΔΗΦ πραγματοποίησε την κοπή της πίτας του.
Επίσης θα θέλαμε να πούμε ένα ευχαριστώ και στην ΕΥΘΥΜΙΑ ΜΑΝΑΦΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΔΗ που ανταποκρίθηκε άμεσα και μας έδωσε τα φλουριά και τα δώρα των παιδιών.
Η ανταπόκριση όλων των φορέων μας απέδειξε την αγάπη τους για τις ευαίσθητα κοινωνικές ομάδες και ιδιαίτερα τα παιδιά, είναι πολύ σημαντικές αυτού του είδους πρωτοβουλίες που αναδεικνύουν την κοινωνική ευαισθησία και την έννοια της προσφοράς ενώ παράλληλα δημιουργούν συνθήκες αισιοδοξίας στους μαθητές.
Τελειώνοντας σας ευχόμαστε να είσαστε πάντα παράδειγμα ανθρώπων που με τη δημόσια δράση τους συντελούν στο κοινωνικό καλό του συνόλου.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 
7ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου