«Έγκλημα και Τιμωρία» στο 2ο Γυμνάσιο Άνω Λιοσίων

ΕΞΑΙΣΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ  ΤΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΟΛΜΕ
Την παράσταση απόλαυσε και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και σπουδαίος Έλληνας ηθοποιός Πάνος Σκουρολιάκος. Μαζί του και ο επικεφαλής της παράταξης "Ριζοσπαστική Κίνησης Φυλής" Κώστας Λουμιώτης  
Στην πρόσκληση ανταποκρίθηκαν και οι Τοπικοί Σύμβουλοι Άνω Λιοσίων Λία Καψή και Δημήτρης Κοψαχείλης (που εκπροσώπησε ως Πρόεδρος και τον Σύλλογο Πανοράματος)  
Ο Πρόεδρος της ΕΛΜΕ Φυλής Χρήστος Κουρνιώης 
Τρεις Πρόεδροι Συλλόγων σε μια φωτογραφία. Από Αριστερά ο Μιχάλης Μιχαηλίδης της "Λίμνης", ο Νίκος Νικολόπουλος του "Τσουκλιδίου"  και Χρήστος Αποστολόπουλος της "Δροσούπολης"
Η Πρόεδρος του "ΑΓΑΠΩ" Έλενα Σερεπίσου ανάμεσα στις αδελφές Σκανδαλάρη 
H Ασημίνα Μανώλη μα τον Πάνο Σκουρολιάκο
Πάνος Σκουρολιάκος - Χριστίνα Σκανδαλάρη 
Το "παρών" έδωσε και ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Νίκος Χατζητρακόσιας 
Ο "ΦΥΛΑΡΧΟΣ" ευχαριστεί θερμά τη Χριστίνα Σκανδαλάρη για την παραχώρηση του πλούσιου φωτογραφικού υλικού 
Το μυθιστόρημα έγκλημα και τιμωρία, έμπνευση του μεγάλου μαέστρου της ανθρώπινης ψυχοσύνθεσης Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι που αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα και σημαντικότερα έργα της παγκόσμιας λογοτεχνίας μετέφερε επί σκηνής με μεγάλη επιτυχία η θεατρική ομάδα της ΟΛΜΕ την Παρασκευή 3 Απριλίου στο 2ο Γυμνάσιο Άνω Λιοσίων. 
Την εξαίσια θεατρική παράσταση της θεατρικής Ομάδας «ο Matti και ο Φακός» της ΟΛΜΕ σε σκηνοθεσία – διασκευή Ανδρέα Ζαφείρη στήριξαν 16 Σωματεία και Σύλλογοι των Άνω Λιοσίων που απόλαυσαν μια μοναδική παράσταση. 
Πρόκειται για τους: ΕΛΜΕ Άνω Λιοσίων – Ζεφυρίου, Σύλλογοι Τσουκλιδίου, Λίμνης, «ΑΓΑΠΩ», Πανοράματος, Δροσούπολης και Γεννηματά, οι Σύλλογοι Γονέων, των 2ου Γυμνασίου, 1ου Γυμνασίου, 4ου Γυμνασίου, 1ου ΕΠΑΛ, 3ου Λυκείου, 5ου Δημοτικού Άνω Λιοσίων καθώς και οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι Αρκάδων, Μακεδόνων Θρακών και Κρητών του Δήμου Φυλής. 
Όλοι τους απόλαυσαν μια αριστουργηματική παράσταση για ένα έργο που παρά τα χρόνια που έχουν περάσει από τη συγγραφή του, εξακολουθεί και σήμερα να συγκινεί, να προβληματίζει και ν’ αποτελεί σημείο αναφοράς και αντικείμενο μελέτης πολλών σχολών ψυχολογίας παγκοσμίως. Πάντα τέτοια!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου