Διαμαρτύρονται για την κατάργηση του 711 οι Σύλλογοι της Ζωφριάς

Αναφορικά με το έγγραφο του ΟΑΣΑ που επιμένει στην κατάργηση της λεωφορειακής γραμμής 711 ΚΛΙΚ ΕΔΩ που συνδέει, κατ’ ευθείαν, τη Ζωφριά με την Πλατεία Αττικής, τέσσερις Σύλλογοι της Ζωφριάς εξέδωσαν την ακόλουθη ανακοίνωση:

Οι κάτωθι Σύλλογοι της Ζωφριάς :
- ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Ζωφριάς,
- οι Σύλλογοι Γονέων και Kηδεμόνων του 3ου Δημ. Σχολείου και του 4ου Γυμνασίου 
και ο Σ.Ο. "Τριαντάφυλλος Σιαπέρας,
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ 
γιατί, παρά την συνεχή πίεση προς τον ΟΑΣΑ για την ενίσχυση της λεωφορειακής γραμμής του 711" από Ζωφριά προς Πλατεία Αττικής με ένα επιπλέον λεωφορείο ,καθώς και την διατήρηση αυτής της διαδρομής, η απάντηση του συνεχίζει να είναι μια λύση που θα εξυπηρετεί μόνο τον ΟΑΣΑ.
Στις 2 Απριλίου μετά από νέα σύσκεψη των Συλλόγων και με την σύμφωνη γνώμη του Γενικού Γραμματέα του Δήμου μας κ. Αργύρη Αργυρόπουλου, αποφασίστηκε να επισκεφθούμε τον ΟΑΣΑ στα γραφεία του ,για το δικαίωμα της Συγκοινωνίας στην περιοχή μας, όπως έχει μέχρι σήμερα και με περισσότερα δρομολόγια.
Καλούμε όλους τους κατοίκους της Ζωφριάς και με την συμπαράσταση της Δημοτικής Αρχής να διεκδικήσουμε με κάθε τρόπο το δικαίωμα του εργαζόμενου, του φοιτητή, του μαθητή του ηλικιωμένου, για μια καλύτερη συγκοινωνία στην Ελλάδα του 2015.
Επίσης έχουμε ζητήσει και θα επιμείνουμε, η γραμμή 878 ή 879 , που διέρχονται από την Ζωφριά , να εξυπηρετούν τους κατοίκους προς τον κορμό και στην συνέχεια να πηγαίνουν στο Μενίδι.
Καλούμε την Δημοτική Αρχή να είναι συμπαραστάτης στους κατοίκους της Ζωφριάς και όλοι μαζί να διεκδικήσουμε με κάθε τρόπο το αυτονόητο μέσο εξυπηρέτησης, την συγκοινωνία ,για κάθε εργαζόμενο- φοιτητή- μαθητή-ηλικιωμένο.
ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου