Με πασχαλινά σοκολατένια αυγά ευχήθηκε Καλό Πάσχα στα παιδιά των Παιδικών Σταθμών ο Παναγιώτης Καμαρινόπουλος

1ος Παιδικός Σταθμός Άνω Λιοσίων
Ο Παναγιώτης Καμαρινόπουλος με την Διευθύντρια του 1ου Παιδικού Σταθμού Άνω Λιοσίων, Αθανασία Αγραφιώτου
Ο Παναγιώτης Καμαρινόπουλος προσφέρει πασχαλινά αυγά στα παιδιά του 1ου Παιδικού Σταθμού Άνω Λιοσίων
 Ο Παναγιώτης Καμαρινόπουλος και η Αθανασία Αγραφιώτου με τον μάγειρα και παιδαγωγό του σταθμού
Βρεφικός Σταθμός Άνω Λιοσίων
Ο Παναγιώτης Καμαρινόπουλος προσφέρει πασχαλινά αυγά στο Βρεφικό Τμήμα του Βρεφικού Σταθμού Φυλής…
…και στο Παιδικό Τμήμα
Ο Παναγιώτης Καμαρινόπουλος με όλους τους εργαζόμενους  του Βρεφικού Σταθμού 
Η Διευθύντρια του Βρεφικού Σταθμού, Ερασμία Χειλαδάκη, προσφέρει στον Παναγιώτη Καμαρινόπουλο, εκ μέρους του προσωπικού του σταθμού, πασχαλινή κάρτα, λαμπάδα και καλαθάκι με αυγά και κουλούρια
ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΖΩΦΡΙΑΣ
Ο Παναγιώτης Καμαρινόπουλος προσφέρει πασχαλινά αυγά στον Παιδικό Σταθμό Ζωφριάς
Παιδικός Σταθός Αγίου Νικολάου
Ο Παναγιώτης Καμαρινόπουλος και η Γιάννα Σταθοπούλου προσφέρουν πασχαλινά αυγά στα παιδιά του Παιδικού σταθμού Αγίου Νικολάου
Όντας παρατηρητικός ο Παναγιώτης Καμαρινόπουλος, μόλις είδε ένα παιδάκι με λυμένα κορδόνια, έσκυψε και τα έδεσε 
Παιδικός  Αγίου Ιωάννη
Στον Παιδικό Σταθμό Αγίου Ιωάννη ο Παναγιώτης Καμαρινόπουλος και η Γιάννα Σταθοπούλου με την Διευθύντρια Θεοδώρα Καρρά (Τρίτη από αριστερά) και παιδαγωγούς και παιδιά του σταθμού 
Βρεφικός Αγίου Ιωάννη
Ο Παναγιώτης Καμαρινόπουλος στον Βρεφικό Σταθμό Αγίου Ιωάννη…
…με τη Γιάννα Σταθοπούλου, την Διευθύντρια Βάσω Παπανικολάου και παιδαγωγούς

Με ένα σοκολατένιο πασχαλινό αυγό ευχήθηκε Καλό Πάσχα σε κάθε παιδί προσωπικά σε όλους τους παιδικούς σταθμούς, ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων, Παναγιώτης Καμαρινόπουλος, την Παρασκευή 3 Απριλίου.
Τα παιδιά υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό τον Παναγιώτη Καμαρινόπουλο και το πασχαλιάτικο δώρο του και τον αντάμειψαν με πλατιά χαμόγελα και ζεστές αγκαλιές. 
Τον κ. Καμαρινόπουλο συνόδευσε η Διευθύντρια του ΝΠΔΔ Παιδικών Σταθμών, Γιάννα Σταθοπούλου, η οποία μοιράστηκε μαζί του τη χαρά των παιδιών.
Μαζί με το πασχαλινό αυγό, τα παιδιά έλαβαν ευχετήριες κάρτες, λαμπάδες και καλαθάκια με κόκκινα αυγά και κουλουράκια. Όλα ήταν καταπληκτικές δημιουργίες με χρώμα και φαντασία και είχαν δημιουργηθεί εντός των παιδικών σταθμών από τις παιδαγωγούς και τους εργαζόμενους, με την πολύτιμη συνεισφορά των ίδιων των παιδιών.
Ο Παναγιώτης Καμαρινόπουλος επαίνεσε τους εργαζόμενους για το δύσκολο έργο της διαπαιδαγώγησης των παιδιών και τις υπέροχες δημιουργίες τους και τους ευχήθηκε Καλό Πάσχα. Από την πλευρά τους, οι εργαζόμενοι ευχαρίστησαν τον κ. Καμαρινόπουλο για το ζήλο του όσον αφορά στα θέματα των Παιδικών Σταθμών κι αντευχήθηκαν Καλό Πάσχα.
Εξάλλου, νωρίς το πρωί ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών συνόδευσε με τη Διευθύντρια του Βρεφικού Σταθμού Φυλής, Ερασμία Χειλαδάκη, τις παιδαγωγούς και γονείς, τα μικρά παιδιά του Βρεφικού Σταθμού στον Ι.Ν. Ευαγγελίστριας, όπου εκκλησιάστηκαν και κοινώνησαν.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου