Εστιάζει στη συντήρηση των παιδικών χαρών ο Δήμος Φυλής

Ο Μιχάλης Οικονομάκης στη ναυαρχίδα των παιδικών χαρών του Δήμου Φυλής,
που αποτελεί, όπως είπε, έργο της διοίκησης Παππού
Στους μικρούς δημότες ρίχνει το βάρος του, ενόψει του καλοκαιριού, ο Δήμος Φυλής. Ήδη η Διεύθυνση Περιβάλλοντος έχει βάλει σε εφαρμογή το σχέδιο συντήρησης όλων των Παιδικών Χαρών του Δήμου, με στόχο να αποδοθούν, σύντομα, κατάλληλες και ασφαλείς στα παιδιά.
Σε πρώτη φάση πραγματοποιείται η συντήρηση του πρασίνου, η επισκευή των οργάνων και η καταγραφή και αποξήλωση εκείνων που κρίνονται ακατάλληλα κι επικίνδυνα. Σε δεύτερη φάση, μετά την έγκριση του προϋπολογισμού από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, θα γίνει η αντικατάσταση των οργάνων που αφαιρέθηκαν με καινούργια.
Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται στη «ναυαρχίδα» των παιδικών χαρών, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Αχαρνών και Αιγαίου Πελάγους, στο Πάρκο Πόλης.
Κατά την πρόσφατη επίσκεψή του, ο Αντιδήμαρχος Μιχάλης Οικονομάκης διαπίστωσε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση κι εξακολουθεί να αποτελεί πόλο έλξης  για τα παιδιά της ευρύτερης περιοχής. Ωστόσο θα συντηρηθεί άμεσα, με στόχο να διατηρήσει την εικόνα της.
«Η συγκεκριμένη παιδική χαρά είναι έργο του Χρήστου Παππού κι αποτελεί ένα από τα χρησιμότερα έργα που επιτελέσαμε ως Διοίκηση στο Δήμο Άνω Λιοσίων, επειδή απευθύνεται στο ζωτικότερο κομμάτι του πληθυσμού. Όλοι αναγνωρίζουν αποτελεί ζωντανή διαφήμιση και σημείο αναφοράς για το Δήμο μας, καθώς αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες και πλέον σύγχρονες παιδικές χαρές σε όλη τη Χώρα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου