Συμμετέχει στις κινητοποιήσεις των Δήμων η Φυλή

Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς (διακρίνεται στα δεξιά άκρα των δύο φωτογραφιών) συμμετείχε στη διαδικασία της ΚΕΔΕ, στην οποία ελήφθη το Ψήφισμα κατά της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου
Τη συμμετοχή του στις κινητοποιήσεις των Δήμων για την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που δεσμεύει τα αποθεματικά των Δήμων, αποφάσισε ο Δήμος Φυλής. 
Με Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που ελήφθη το βράδυ της Τετάρτης, 22 Απριλίου, ο Δήμος συντάχθηκε με το Ψήφισμα του Διοικητικού Συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων (ΚΕΔΕ), το οποίο καλεί την κυβέρνηση να αποσύρει την επίμαχη Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου. Στην τοποθέτησή του ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς δήλωσε η Απόφαση της ΚΕΔΕ εκφράζει τη διαχρονική θέση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης κι ότι οι Δήμοι είναι υπόλογοι απέναντι στους δημότες οι οποίοι τους έχουν εκλέξει. Τόνισε ότι κατανοεί την Κυβέρνηση που έχει την ευθύνη σωτηρίας της Χώρας, πρόσθεσε όμως ότι δεν έπρεπε να προσφύγει σε αυτή την αντιδημοκρατική διαδικασία, αλλά να καλέσει σε διάλογο τους Δημάρχους. «Πιστεύω ότι δεν θα υπήρχε Δήμαρχος που δεν θα έβαζε πλάτη να μην πάει η Χώρα στα βράχια» τόνισε χαρακτηριστικά. Την αντίθεσή τους στην συμπόρευση με την ΚΕΔΕ εξέφρασαν η πρώην Δήμαρχος Ζεφυρίου Φωτεινή Γιαννοπούλου κι ο επικεφαλής της Ριζοσπαστικής Κίνησης Φυλής Κώστας Λουμιώτης, ενώ υπέρ του ψηφίσματος της ΚΕΔΕ τάχθηκε ο επικεφαλής της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ Δημήτρης Τσιουμπρής.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου