Όχι ράτσα, αλλά… μεγάλη φάτσα!

Πολύ Επείγον!! Ζητείται Υιοθεσία/ Φιλοξενία!!
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΕΚΚΛΗΣΗ ΦΙΛΟΖΩΩΝ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ 
Αυτά τα δυο πανέμορφα σκυλιά ο «κανελί» μας και ο «Βέλγος» ήταν δυο ευτυχισμένα αδεσποτάκια της πλατείας Άνω Λιοσίων. 
Έπαιζαν με όλους, ταΐζονταν από όλους, αγαπιόνταν από όλους...ΜΕΧΡΙ που μερικοί αποφάσισαν πως είναι δυο επιθετικά ζώα που απειλούσαν τους κατοίκους κi έπρεπε να απομακρυνθούν άμεσα...
Έτσι έγιναν καταγγελίες ότι τα δυο σκυλιά είναι επιθετικά και δαγκώνουν περαστικούς ενώ στην πραγματικότητα γάβγιζαν σε μερικά μηχανάκια. 
Λόγω των καταγγελιών, ο Δήμος αποφάσισε να τα επανεντάξει σε άλλη περιοχή μακριά από την πλατεία, όπου έχουν μάθει να ζουν. 
Επειδή δεν μπορούσαμε να αφήσουμε να συμβεί κάτι τέτοιο, σήμερα τα απομακρύναμε εμείς από την περιοχή σε προσωρινό χώρο για να τα προστατέψουμε...(χάρη στον Sakis Ermis
Ζητάμε επειγόντως βοήθεια για τα δυο σκυλιά...Ψάχνουμε ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ κι εννοείται το παντοτινό σπίτι τους...Είναι δυο πανέμορφα ζώα. Ο «Κανελί» ένα μισή έτους, είναι στειρωμένος, εμβολιασμένος, «όχι ράτσα αλλά μεγάλη φάτσα» με γλώσσα γραβάτα κ δυο εκφραστικότατα ματιά και ο ”Βέλγος» μας, ημίαιμο βέλγικο, λυκόσκυλο, επιβλητικός, μεγαλόσωμος, ένας πανέμορφος γίγαντας, περίπου ένα μισή έτους κι αυτός, στειρωμένος κ εμβολιασμένος. 
Είναι αχώριστοι φίλοι και θα δοθούν και οι δυο μαζί (ιδανικά) η ο καθένας μονός του σε φιλόζωους που θέλουν έναν παντοτινό φίλο και εξαιρετικό φύλακα που θα τους προσφέρει ασφάλεια κι αγάπη για πάντα... Τηλ. 6993908132 ( Dimitra Anas) 6977027909 ( Μαρία Γλυκοκαλάμου) 6974185021 ( Ιρις Αποστολου)

1 σχόλιο: Γράψτε το σχόλιο σας...

  1. Kαλο ειναι στη ζωη να ημαστε ειλικρινεις..κ με τους εαυτους μας αλλα κ με τους γυρω μας..
    Αυτα τα οποια αναφερετε ειναι η μια πλευρα του νομισματος..
    Γιατι η αλλη ειναι η εξης..
    Καταρχην σας ενημερωνω οτι ειμαι φιλοζωος,κατοχος σκυλιων πανω απο μια 15 ετια κ δεν εχω φερθει ποτε βαναυσα σε ζωο ποτε μου..(αυτα για να προλαβω τους κακοπροαιρετους..)
    Η πλατειαν ηρωων λοιπον,εχει αρκετα αδεσποτα που καποια απο αυτα,ειναι αρκουντως επιθετικα,εχω υπαρξει προσωπικα μαρτυρας τετοιων περιστατικων κ ειδικα τωρα που καλοκαιριαζει κ η πλατεια γεμιζει απο μικρα παιδια που παιζουν,καταλαβαινετε οτι υπαρχει προβλημα..
    Κ εσεις οι ιδιοι γνωριζετε οτι αν ταισουμε ενα αδεσποτο σε δημοσιο χωρο,τοτε σε λιγες ημερες δεν θα υπαρχει ενα,αλλα αρκετα περισσοτερα..,καλο ειναι λοιπον,να ταιζονται καπου οπου δεν θα υπαρχουν γυρω τους μικρα παιδια..
    Εννοειται φυσικα οτι εγω προσωπικα δεν εχω καμμια σχεση με τις οποιες καταγγελιες εχουν γινει,δεν ειναι χαρακτηριστικο μου αυτο κ αν ειχα,θα το ανεφερα εδω,να εισαστε σιγουροι..απλα δραττομαι της ευκαιριας να αναφερω καποιους προβληματισμους δικους μου,αλλα κ αρκετων γονιων κ πολιτων που κυκλοφορουν γυρω κ μεσα στην πλατεια..
    Ευχαριστω.
    Γ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή