Διαψεύδει τη ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ η Τζένη Μπάρα

Η Ζωή Αρβανιτάκη είναι συνάδελφος
και φίλη μου λέει η Τζένη Μπάρα
Είδηση αποτελεί πλέον να μην διαψευστεί δημοσίευμα ή ανάρτηση της ΔΥΤΙΚΗΣ ΟΧΘΗΣ. 
Ο αντιπολιτευτικός οίστρος που έχει κυριεύσει την εφημερίδα, μετά την ήττα του Δημήτρη Μπουραΐμη, την οδηγεί σε καθημερινά ολισθήματα, που την έχουν καταστήσει πλήρως αναξιόπιστη. Χαρακτηριστικό του καταιγισμού των διαψεύσεων που δέχεται καθημερινά είναι η άρνησή της να τις δημοσιεύει, παραβιάζοντας κάθε έννοια δεοντολογίας. Στις περισσότερες περιπτώσεις τα «ρεπορτάζ» της εφημερίδας αποτελούν επινοήσεις, που προσβάλουν τη νοημοσύνη των αναγνωστών, οι οποίοι αναζητούν τα κίνητρά της.
Όπως η Αντιδήμαρχος Τζένη Μπάρα, που με ανακοίνωσή της διαψεύδει προσβλητικό δημοσίευμα που της αποδίδει κακές σχέσεις με την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ζωή Αρβανιτάκη, χαρακτηρίζοντάς τη «άσπονδη φίλη της».  Επισημαίνει ακόμα ότι συνδέεται φιλικά με την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, κάνει λόγο για ίντριγκες της ΔΥΤΙΚΗΣ ΟΧΘΗΣ και αναζητά τα κίνητρα της αμετανόητης ...νοσταλγού.
Ρητορικό το ερώτημα, για μια εφημερίδα που από την πρώτη μέρα που ανέλαβε καθήκοντα η διοίκηση Παππού, όχι μόνο δεν είδε τα σημαντικά επιτεύγματά της στα οικονομικά, στην καθημερινότητα και στην τακτοποίηση πολύχρονων εκκρεμοτήτων, αλλά εξακολουθεί να λιβανίζει τη διοίκηση Μπουραΐμη, η οποία καταδικάστηκε, οριστικά και αμετάκλητα, από το εκλογικό σώμα.
Ιδού το πλήρες κείμενο της διάψευσης της Τζένης Μπάρα: 




0 comments:

Δημοσίευση σχολίου