Ψήφο εμπιστοσύνης για πολλές τετραετίες ζήτησε το ΜΟΝΟΓΡΑΜΜΑ


Γιάννης Τσιουμπρής και Μαρία Θεοδωροπούλου, σβήνουν από κοινού το κεράκι της τούρτας των γενεθλίων

Τι πιο όμορφο από το να γεμίζει ένα βιβλιοπωλείο από παιδιά!

Ο Δημήτρης Τσιουμπρής Δημοτικός Σύμβουλος κι επικεφαλής της "Λαϊκής Συσπείρωσης Φυλής",  δεν θα μπορούσε να λείψει από το πλευρό του γιου του

Ο Γιάννης Τσιουμπρής με το νέο super προϊόν του βιβλιοπωλείου του, την τσάντα I-BAG, που με την απόκτησή της ο κάθε αγοραστής,  κερδίζει κι ένα δώρο αξίας

Ο Γιάννης Τσιουμπρής ανάμεσα σε πατέρα, μητέρα κι αδελφό
 Μικροί και μεγάλοι φίλοι του βιβλίου έδωσαν το "παρών" στα γενέθλια 

Ο Γιάννης οδεύει προς την έξοδο, για την κλήρωση και το κεράκι!



Ως φιλόξενος οικοδεσπότης ο Γιάννης Τσιουμπρής είχε εγκάρδια συνομιλία με όλους εκείνους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του


...και... μία selfie της Μαρίας Θεοδωροπούλου κατά την τελετή της γιορτής, με αγαπημένους φίλους

Χαμογελαστοί στον φωτογραφικό φακό ο Γιάννης και η Μαρία, υπήρξαν ιδιαίτερα φιλόξενοι με όλους τους καλεσμένους τους και φρόντισαν ώστε να μη λείψει τίποτα,  από κανέναν

Εξέχουσα παρουσία, η συγγραφέας Νατάσα Γκουτζικίδου, δεν θα μπορούσε να λείψει από τα γενέθλια του βιβλιοπωλείου στα ράφια του οποίου μπορεί το βιβλιόφιλο κοινό να βρει τα βιβλία της, καθώς  και το τελευταίο της δημιούργημα "Βροχή πάνω στην Πέτρα"

Ο Γιάννης Τσιουμπρής με την μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού 

Γιάννα Λυμπεροπούλου που κέρδισε την τσάντα  
i-bag
Κι όμως! Το βιβλιοπωλείο «ΜΟΝΟΓΡΑΜΜΑ» που εδρεύει στο Ζεφύρι (Παναγίας Γρηγορούσης 59) την Τρίτη 2 Ιουνίου γιόρτασε τα τέσσερα χρόνια λειτουργίας του, μοιράζοντας δώρα! 
Για να πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά τους, αρκεί να σημειώσουμε ότι η προετοιμασία για την μέρα των γενεθλίων είχε ξεκινήσει καιρό πριν και πιο συγκεκριμένα προ μηνός, αφού το ΜΟΝΟΓΡΑΜΜΑ μέσω της σελίδας του στο Face Book ΚΛΙΚ ΕΔΩ είχε προκηρύξει διαγωνισμό στο οποίο έλαβαν μέρος δεκάδες βιβλιόφιλοι, με κέρδος από μια τριάδα βιβλίων, για τέσσερις νικητές, όσους και τα κεράκια της τούρτας. 
Όσο για τον πέμπτο μεγάλο νικητή, η κλήρωση περιείχε τη δωρεά μιας τσάντας i-bag που είναι το νέο προϊόν του βιβλιοπωλείου που αναμένεται να λατρέψουν οι απανταχού γκατζεντάκηδες, αφού με την απόκτηση κάθε τσάντας, ο αγοραστής κερδίζει κι ένα ποιοτικό ηλεκτρονικό δώρο αξίας, όπως προηγμένα ακουστικά, tablet, smart phones κ.τλ. 
Όσο για τον ιδιοκτήτη του βιβλιοπωλείου «ΜΟΝΟΓΡΑΜΜΑ» Γιάννη Τσιουμπρή, προαναγγέλλοντας τα γενέθλια έγραψε στην ίδια σελίδα του FB λίγα λόγια από καρδιάς…
«Περάσαν κιόλας 4 χρόνια. Τόσο γρήγορα περνάνε τα ρημάδια. Σαν χτες μου φαίνεται, τέτοια μέρα πάλι, Σάββατο, που βάζαμε τις τελευταίες πινελιές, φτιάχναμε τις τελευταίες λεπτομέρειες ώστε η Δευτέρα να βρει ένα νέο βιβλιοπωλείο η περιοχή. Και το βρήκε. Και μεγάλωσε και άλλαξε και ελπίζουμε να το κάνει ακόμα περισσότερο στο μέλλον…» 
Κάπως έτσι, ήρθε και η ώρα των τέταρτων γενεθλίων. Ο Γιάννης Τσιουμπρής το απόγευμα της Τρίτης 2 Ιουνίου, έχοντας στο πλευρό του την αγαπημένη του σύζυγο Μαρία Θεοδωροπούλου, τους γονείς, τον αδελφό του καθώς και δεκάδες φίλους δικούς του, αλλά και του βιβλίου, έσβησε τα κεράκια της τούρτας υπό τους ήχους της φωνής του Βασίλη Παπακωνσταντίνου και του αγαπημένου ελληνικού ακούσματος, «Χρόνια Πολλά! Σε σένα» 
Ο ίδιος απηύθυνε σε όλους θερμές ευχαριστίες για την προτίμηση τους στο βιβλιοπωλείο του, επισημαίνοντας πως τα 4 χρόνια είναι μόνο ο πρόλογος και πως το ΜΟΝΟΓΡΑΜΜΑ θα εξακολουθήσει να είναι κοντά στο κοινό του με ότι καλύτερο υπάρχει γύρω από το βιβλίο, το σχολείο, το γραφείο, τις επιχειρήσεις κλπ. 
Όσο για τους νικητές του διαγωνισμού, είναι οι εξής:
1) Φούκα Βαρβάρα
2) Παγώνης Χρήστος
3)Καρκάνη Δέσποινα
4)Σταματοπούλου Χριστίνα
5) Ο μεγάλος νικητής που κέρδισε μια i-bag είναι η Γιάννα Λυμπεροπούλου.
Ευχές από καρδιάς κι από μας το ΜΟΝΟΓΡΑΜΜΑ να εξακολουθήσει στις δύσκολες εποχές που διανύουμε να στολίζει το Ζεφύρι. Να είναι «Φάρος» πολιτισμού και γνώσης, να μεγαλώνει και να αποκτά διαρκώς νέο κοινό και φίλους.
Δείτε live στιγμιότυπα από τα γενέθλια, την κλήρωση και το σβήσιμο της τούρτας!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου