H επιστροφή του Ενωμοτάρχη…

Ο "Ενωμοτάρχης"
Παναγιώτης Αβραμίκας
Τον Ιούλιο του 2013, εν μια νυκτί, οι δημοτικοί αστυνομικοί όλης της Ελλάδας μπήκαν σε μια μεγάλη περιπέτεια ΚΛΙΚ ΕΔΩ.   Δύο χρόνια αργότερα, οι περισσότεροι επέστρεψαν στο Δήμο Φυλής κι ανέλαβαν υπηρεσία. 
Με αφορμή την επάνοδό τους στην Υπηρεσία, ο Παναγιώτης Αβραμίκας, ο «Ενωμοτάρχης» του ΦΥΛΑΡΧΟΥ έγραψε ένα μήνυμα στο facebook:

Ένα μήνυμα για την επίσημη επάνοδό μας στην Δημοτική Αστυνομία Φυλής σαν πρώην Διευθυντής που παρέδωσα στις 23 Σεπτεμβριου 2013 την υπηρεσία στον Δήμαρχο Φυλής...
Σήμερα λοιπόν η μεγάλη επιστροφή μετά από δύο χρόνια! Τίποτα δεν είναι ίδιο στην πιο δύσκολη μέρα για την Χώρα! Όμως επιστρέψαμε εκεί που ξεκινήσαμε εργασιακά,εκεί που μεγαλώσαμε, ερωτευτήκαμε, κάναμε παιδιά. Με σεβασμό στην μεγάλη οικογένεια που μας φιλοξένησε ένα χρόνο και γνωρίσαμε σημαντικούς ανθρώπους, γίναμε φίλοι, μας αγάπησαν και τους αγαπήσαμε. Σήμερα είμαστε ξανά εδώ! Τσακισμένοι, χωρίς πολλά στα χέρια μας, αλλά είμαστε εδώ!  Όχι μόνο για μας, αλλά και  για τον πολίτη, που 24 χρόνια τον υπηρετήσαμε για το δημόσιο συμφέρον.  Σας ευχαριστούμε θα κάνουμε ξανά ό,τι μας προστάζει το καθήκον! Δίπλα στον πολίτη!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου