Καλοκαιρινός φόρτος εργασίας στους Παιδικούς Σταθμούς των Άνω Λιοσίων

O Παναγιώτης Καμαρινόπουλος δε διστάζει, όταν χρειαστεί,
να "κόψει" τις άκρες με το πινέλο...

Το καλοκαίρι είναι εποχή της ξεκούρασης. Όχι όμως για εκείνους που έχουν την ευθύνη της λειτουργίας κοινωνικών δομών, που αξιοποιούν τις διακοπές για να προχωρήσουν στις αναγκαίες εργασίες συντήρησης κι εξωραϊσμού των κτιριακών εγκαταστάσεων.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων Παναγιώτης Καμαρινόπουλος που δεν επαναπαύεται, αλλά προχωρεί στο συντονισμό των ενεργειών, ώστε να είναι έτοιμοι για να υποδεχθούν τα παιδιά το Σεπτέμβρη. 
Ήδη μέχρι τώρα έχει προχωρήσει στον ελαιοχρωματισμό των παιδικών του Αη Γιάννη, της Ζωφριάς και της Δροσούπολης και μάλιστα εκ των ενόντων, για λόγους περιορισμού του κόστους. 
Ιδιαίτερο βάρος έχει δοθεί στη λειτουργία του νέου Παιδικού Σταθμού της Ζωφριάς, όπου το νομικό πρόσωπο των Παιδικών Σταθμών συνεργάζεται με την Οικονομική, αλλά και την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου σε ενέργειες όπως η ηλεκτροδότηση, ο εξοπλισμός κλπ. Τις προσπάθειες αυτές συντονίζουν από κοινού ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς, ο Παναγιώτης Καμαρινόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Θανάσης Σχίζας. 
Εν των μεταξύ όλοι οι Παιδικοί Σταθμοί των Άνω Λιοσίων, συμπεριλαμβανομένου και του νεοαναεγερθέντος στη Ζωφριά, περιλήφθηκαν στο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ για την εναρμόνιση της οικογενειακής ζωής.
Τέλος, ο Πρόεδρος με δήλωσή του, ευχαριστεί δημόσια το προσωπικό για τις προσπάθειές του, καθώς, όπως λέει, δείχνει πάντοτε υψηλό αίσθημα ευθύνης, συνέπεια και επαγγελματισμό και κυρίως αγάπη προς τα παιδιά και σεβασμό προς τους δημότες. 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου