Σημαντικά έργα ανακοίνωσε ο Χρήστος Παππούς στους Ηπειρώτες του Ζεφυρίου

ΤΣΙΠΟΥΡΑ 2015 ΠΑΠΠΟΥΣ: ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ
Ο Χρήστος Παππούς συνηθίζει να μιλά από στήθους στις εκδηλώσεις των Συλλόγων. Αυτή τη φορά όμως του χρειάστηκε το... "σκονάκι" προκειμένου να απαριθμήσει σημαντικά έργα  
Παρά τον βροχερό καιρό ο αύλειος χώρος της Στέγης των Ηπειρωτών, γέμισε ασφυκτικά 
Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς απηύθυνε τον χαιρετισμό του, πλαισιωμένος από τα μέλη του Δ.Σ 
Καλές ειδήσεις ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς από το βήμα της εκδήλωσης των Ηπειρωτών Ζεφυρίου «Τσίπουρα 2015» που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Σαββάτου 11 Οκτωβρίου. 
Αφού τόνισε χαρακτηριστικά «Είμαι ένας από εσάς» επισημαίνοντας πως οι Αρβανίτες έχουν κοινή καταγωγή με τους Ηπειρώτες, απαρίθμησε σειρά σημαντικών έργων. 
Μεταξύ άλλων ανέφερε πως μέσα στον Οκτώβρη, θα υπογραφεί η Προγραμματική Σύμβαση του νέου Βρεφικού- Παιδικού Σταθμού του Ζεφυρίου στο Οικοδομικό Τετράγωνο 164. 
Επίσης ανακοίνωσε την αναβάθμιση της Λεωφόρου Φυλής από τα φανάρια του Γαβαλά ως την Χασιά αλλά και τις μελέτες για την ανάπλαση των δρόμων και των παιδικών χαρών του Ζεφυρίου. 
Ο Δήμαρχος έκλεισε το σύντομο χαιρετισμό του απευθύνοντας έκκληση για ενότητα. «Σας ζητώ να είμαστε αγαπημένοι, προκειμένου να ξεπεράσουμε την κρίση κι εύχομαι του χρόνου να είμαστε εδώ και να γιορτάσουμε, ακόμη καλύτερα» κατέληξε.

Ο Δήμαρχος ξεναγήθηκε στην παραγωγή του τσίπουρου συνοδευόμενος από την κόρη του Ευαγγελία και την έτερη χαριτωμένη δεσποινίδα της φωτό 

Δείτε τις ακριβώς είπε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου