Πληρωμένη απάντηση έδωσε ο Πήλιος στον Μπουραΐμη

Δεν άντεξε ο Αντιδήμαρχος Χασιάς Σπύρος Μπρέμπος την πρόκληση του πρώην Δημάρχου Δημήτρη Μπουραΐμη, σχετικά με το έθιμο της εικόνας της Μονής Κλειστών.
Έτσι όταν ήρθε η σειρά του ν’ ανέβει στο βήμα της εκδήλωσης για την κοπή της πίτας, που πραγματοποίησε ο Σύλλογος Αρβανίτικού Πολιτισμού Άνω Λιοσίων η ΓΡΙΖΑ, το βράδυ του Σαββάτου 9 Ιανουαρίου,  έδωσε στον πρώην Δήμαρχο «πληρωμένη απάντηση», τραγουδώντας εμφανώς συγκινημένος, έναν ύμνο για την Παναγία.
Στη συνέχεια αναφερόμενος στον Μητροπολίτη κ.κ. Αθηναγόρα του εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες για τον αγώνα που έδωσε με στόχο τη συνέχιση του εθίμου, με τα εξής λόγια:
«Σεβασμιώτατε, η Παναγία μας, είναι το σημείο αναφοράς μας. Είναι η ψυχή  και η καρδιά μας. Από την ώρα που ξυπνάμε ως την ώρα που κοιμόμαστε  χτυπάει εκεί! Σας ευχαριστούμε που σκύψατε πάνω στο πρόβλημά μας. Γιατί είναι πρόβλημα να μην έχεις τη μάνα την Παναγιά σου να την ασπαστείς όπως έχεις μάθει μια ολόκληρη ζωή».  
Κλείνοντας ο Αντιδήμαρχος, αφιέρωσε το κομμάτι που του αναλογούσε στον Δημήτρη Παπαδήμα, αναφέροντας τα εξής. «Θα αφιερώσω το κομμάτι μου στον αγαπημένο μου μπαρμπα Μήτσο, γιατί  ήταν εκείνος που κατά την επίσκεψή  στον Αρχιεπίσκοπο μας Ιερώνυμο, του περιέγραψε με δάκρυα στα μάτια, τι σημαίνει για τον τόπο μας αυτό το έθιμο…»
Δείτε τι ακριβώς είπε:

1 σχόλιο: Γράψτε το σχόλιο σας...

  1. ΤΗΝ ΕΥΛΑΒΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΑΣ ΤΑ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΒΛΑΣΦΗΜΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ.Ω!!!!!ΠΟΣΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ.ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή