Ευχαριστίες Προέδρου Πελοποννησίων Ζεφυρίου σε Μαρτίνο και Μπουραΐμη

 
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον εφοπλιστή Θανάση Μαρτίνο, αλλά και στον πρώην Δήμαρχο Φυλής Δημήτρη Μπουραΐμη, απηύθυνε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πελοποννησίων Ζεφυρίου, Βασίλης Θεοδωρόπουλος το πρωί της Κυριακής 14 Φεβρουαρίου, από το βήμα της εκδήλωσης για την καθιερωμένη κοπή της Βασιλόπιτας, που πραγματοποιήθηκε στη στέγη του Συλλόγου "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".
Κατά το σύντομο χαιρετισμό του και ανοίγοντας την εκδήλωση ο Πρόεδρος ανακοίνωσε πως ο Σύλλογος απέκτησε ήδη στολές για το χορευτικό του - δέκα αντρικές και δέκα γυναικείες - οι οποίες είναι δωρεά του Θανάση Μαρτίνου, έπειτα από παρέμβαση του Αντιδημάρχου Ζεφυρίου Γιάννη Μαυροειδάκου. Έτσι ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος απηύθυνε θερμές ευχαριστίες στον κ. Μαρτίνο, αφιερώνοντας του το κομμάτι της πίτας που έκοψε.
Ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος εξάλλου, από τους πρώτους που κάλεσε στο βήμα της εκδήλωσης για να δώσει τις ευχές του, ήταν ο πρώην Δήμαρχος Δημήτρης Μπουραΐμης.
Αν δεν ήταν ο πρώην Δήμαρχος, ο Σύλλογός μετά τις εγκληματικές ενέργειες και τις ζημιές που είχε υποστεί το 2011 δεν θα είχε σταθεί στα πόδια του επεσήμανε ο Πρόεδρος ο οποίος και τον ευχαρίστησε θερμά για τη συμβολή του.

Πατήστε τους παρακάτω συνδέσμους για να δείτε σχετικά δημοσιεύματα του ΦΥΛΑΡΧΟΥ σχετικά με την κλοπή  αλλά και την επανατοποθέτηση της προτομής του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη
15-05-2011 κλάπηκε ΚΛΙΚ 1
-21-03-201 επανατοποθετήθηκε ΚΛΙΚ 2