Με νέο cd ρίχνει το γάντι στις φίρμες ο Γιάννης Χασιώτης

Πέρσι το Δεκαπενταύγουστο, στο πανηγύρι της Χασιάς ο Γιάννης Χασιώτης είχε ξεσηκώσει τον κόσμο με τα τραγούδια του ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Τότε ήταν που κάποιοι φίλοι του έβαλαν την ιδέα να κυκλοφορήσει ένα cd που θα τους έδινε τη δυνατότητα να τον ακούνε στο σπίτι ή στο αυτοκίνητο. Χωρίς πολλά πολλά τους το υποσχέθηκε και μερικούς μήνες αργότερα έκανε την υπόσχεση πράξη κυκλοφορώντας ένα cd από μια ζωντανή ηχογράφηση. 
Πρόκειται για μια συλλογή από είκοσι γνωστά τραγούδια που ο συντοπίτης μας ερμηνεύει με το δικό του μοναδικό τρόπο, καταστάλαγμα της αξιόλογης επαγγελματικής του πορείας. Επιλέγοντας μάλιστα κάποια από αυτά δε δίστασε να αναμετρηθεί με μύθους του πάλκου. Το αποτέλεσμα θα ικανοποιήσει τους φίλους του που τον ακολουθούν πιστά στα επαγγελματικά του βήματα όλα αυτά τα χρόνια. 
Εξίσου ικανοποιημένος είναι και ο ίδιος. «Θεωρώ υποχρέωσή μου να ευχαριστήσω την εταιρία VOLUME που επένδυσε σε αυτή τη συλλογή, αλλά και τους φίλους που από την πρώτη μέρα αγκάλιασαν αυτό  το cd. Στις λίγες μέρες της κυκλοφορίας του και χωρίς ιδιαίτερη προώθηση έχει πάει πολύ καλά. Κυκλοφορεί από χέρι σε χέρι κι αυτό είναι το πιο σημαντικό. Τους ευχαριστώ όλους και τους διαβεβαιώνω ότι θα εξακολουθήσω να προσπαθώ για το καλύτερο» τονίζει ο Γιάννης Χασιώτης ή κατά κόσμον, Γιάννης Τσούτσουρας. 
Είμαστε βέβαιοι γιατί για το Γιάννη το τραγούδι είναι τρόπος ζωής, η ανάσα και το οξυγόνο του. Για να υποκλίνεται στη ζωή αλλά και για να πολεμάει τις αντιξοότητες που του επιφυλάσσει.