Παιδικά χαμόγελα, δώρα κι ευχές στις Βασιλόπιτες των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων


Με χαμόγελα, δώρα για τα τυχερά παιδιά της χρονιάς, βασιλόπιτες που συναγωνίζονταν έργα τέχνης, και πλήθος γονέων, κόπηκαν οι Πρωτοχρονιάτικες πίτες στους Παιδικούς Σταθμούς των Άνω Λιοσίων και συγκεκριμένα την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου στον Βρεφικό Σταθμό Λίμνης, στον  1ο Παιδικό Σταθμό (Λίμνης) και τον 2ο Παιδικό Σταθμό (Δροσούπολης), την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου στους Παιδικούς Σταθμούς Αγ. Ιωάννη και Αγ. Νικολάου και τον Βρεφικό Αγ. Ιωάννη και την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου, στον Βρεφονηπιακό Σταθμό Ζωφριάς.
«Τα παιδιά είναι δύναμη, είναι το μέλλον μας», δήλωσε ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Παιδικών/Βρεφικών Σταθμών Άνω Λιοσίων, Παναγιώτης Καμαρινόπουλος, ο οποίος διαβεβαίωσε τους γονείς ότι αποτελούν την πρώτη προτεραιότητα του ιδίου, του Δημάρχου Χρήστου Παππού, προσωπικά, αλλά και της Δημοτικής Αρχής.
Ο κ. Καμαρινόπουλος κάλεσε τους γονείς να συνεχίσουν την αγαστή συνεργασία με τους εργαζόμενους στους παιδικούς σταθμούς και να τους στηρίζουν, όπως και τη Διοίκηση, η οποία καταβάλει κάθε προσπάθεια για την εύρυθμη λειτουργία των Παιδικών Σταθμών. «Έρχονται δύσκολες μέρες και πρέπει να είμαστε ενωμένοι, διοίκηση, εργαζόμενοι, γονείς, να τις αντιμετωπίσουμε», υπογράμμισε ο κ. Καμαρινόπουλος.
Την εξαίρετη διοίκηση που ασκεί ο κ. Καμαρινόπουλος, εξήρε ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών και μέλος του ΝΠΔΔ Παιδικών Σταθμών, Δημήτρης Καμπόλης ο οποίο και  τον συνεχάρη για το έργο που έχει επιτελέσει στους παιδικούς σταθμούς, ενώ τον διαβεβαίωσε ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς, που του εμπιστεύθηκε τη Διοίκηση των Π. Σ., θα είναι δίπλα του, αρωγοί στις προσπάθειές του για τη σωστή διαπαιδαγώγηση των παιδιών.
Ο κ. Καμπόλης ανέφερε ότι, η Διοίκηση του Δήμου, στους 16 μήνες που διοικεί, έχει πετύχει σημαντικά πράγματα σε πολλούς τομείς, μεταξύ των οποίων η ρύθμιση των χρεών του Δήμου που πέτυχε ο Δήμαρχος, με αποτέλεσμα σήμερα ο Δήμος να διαθέτει στα Ταμεία του, απόθεμα.  Αποτέλεσμα αυτών είναι οι εργαζόμενοι στους παιδικούς σταθμούς, όπως και όλοι οι εργαζόμενοι του Δήμου, να αμείβονται κανονικά, χωρίς καθυστερήσεις, επικεντρωνόμενοι απερίσπαστα στο έργο τους προς όφελος των δημοτών.
Ο Αντιδήμαρχος κ. Καμπόλης ανέφερε, επίσης, ότι ο κ. Καμαρινόπουλος έχει καταφέρει μέσα από χρηστή διοίκηση και σωστή διαχείριση, το ΝΠΔΔ των Παιδικών Σταθμών να παρουσιάζει ταμειακό υπόλοιπο 650.000 ευρώ.
Τέλος, ευχήθηκε σε όλους Καλή Χρονιά και κάλεσε παιδαγωγούς και γονείς να είναι κοντά στα παιδιά γιατί «έρχονται δύσκολες μέρες και πρέπει όλοι μαζί να τις αντιμετωπίσουμε».
Η Διευθύντρια του ΝΠΔΔ Παιδικών Σταθμών, Γιάννα Σταθοπούλου, ευχήθηκε Καλή Χρονιά και αναφέρθηκε στη στήριξη που έχουν από τη Διοίκηση οι εργαζόμενοι, οι οποίοι με τη σειρά τους στηρίζουν τα παιδιά και τους γονείς.
Τις ευχαριστίες τους προς τον κ. Καμαρινόπουλο, τον Δήμαρχο Χρήστο Παππού και τον κ. Καμπόλη, οι οποίοι ανταποκρίνονται με ζέση στα ζητήματα που αφορούν τους Παιδικούς Σταθμούς, εξέφρασαν οι Διευθύντριες των Παιδικών Σταθμών. Παράλληλα, αναφέρθηκαν με πολύ θερμά λόγια στον κ. Καμαρινόπουλο, χαρακτηρίζοντάς τον «ακούραστο εργάτη» και «άνθρωπο με σεβασμό και αυτοσεβασμό, του οποίου τον χαρακτήρα δεν έχει αλλοτριώσει η εξουσία».
Κοντά σε παιδιά, γονείς και παιδαγωγούς βρέθηκαν επίσης κι αντάλλαξαν μαζί τους θερμές ευχές, ο Αντιδήμαρχος Μιχάλης Οικονομάκης και ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Νίκος Χατζητρακόσιας.
Αξίζει να σημιωθεί τέλος,  πως ο Πρόεδρος Παναγιώτης Καμαρινόπουλος, αναφερόμενος στις ενέργειες της Διοίκησης για βελτίωση του παιδαγωγικού περιβάλλοντος ανακοίνωσε ότι οι Παιδικοί Σταθμοί Άνω Λιοσίων ενέταξαν στο προσωπικό τους την ψυχολόγο Στέλλα Γερολυμάτου και τον λογοθεραπευτή Γιώργο Καραγιώργο.
Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ από όλους τους Παιδικούς Σταθμούς 
ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΕΝΟΣ
 Βρεφικός Σταθμός Λίμνης 





















 1ος Παιδικός Σταθμός (Λίμνης)















2ος Παιδικός Σταθμός (Δροσούπολης)







Παιδικός Σταθμός  Αγίου Ιωάννη







Βρεφικός Σταθμός  Αγίου Ιωάννη








Παιδικός Αγίου Νικολάου 








Βρεφονηπιακό Σταθμός Ζωφριάς 1












Βρεφονηπιακό Σταθμός Ζωφριάς 2

















0 comments:

Δημοσίευση σχολίου