Πάντρεψε την πρωτότοκη θυγατέρα της, η Τζένη Μπάρα


Στιγμές χαράς και βαθιάς συγκίνησης το Σάββατο 5 Μαρτίου για την Αναπληρώτρια Δήμαρχο Τζένη Μπάρα καθώς πάντρεψε την πρωτότοκη κόρη της Μαίρη με το στέλεχος μεγάλης αυτοκινητοβιομηχανίας  Αποστόλη Ιωακείμ. 
Τον πολιτικό γάμος που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Μελίνα Μερκούρη στο Δημαρχείο Άνω Λιοσίων  σε στενότατο οικογενειακό κύκλο, τέλεσε ο Αντιδήμαρχος Φυλής Δημήτρης Καμπόλης. 
«Είμαι διπλά συγκινημένος γιατί απόψε ενώνω ,εκ μέρους της πολιτείας, με τα δεσμά του γάμου την κόρη μιας συναδέλφου και πολύ καλής φίλης της Τζένης και σας εύχομαι αγάπη και συνεννόηση μέχρι τα βαθιά σας γεράματα» είπε απευθυνόμενος στο ζευγάρι πριν την τελετή ο Αντιδήμαρχος. 
Αξίζει να σημειωθεί πως η Αναπληρώτρια Δήμαρχος είχε φροντίσει με τις μικρές παρεμβάσεις της, να μεταμορφώσει την αίθουσα Μελίνα Μερκούρη σε ένα ζεστό και καλαίσθητο χώρο. Λουλούδια και  μπαλόνια για την υποδοχή του ζευγαριού και  δίπλες που έφτιαξε μόνη της, γλυκίσματα και σαμπάνια  για τους καλεσμένους επιβεβαίωσαν για πολλοστή φορά, ότι η Αναπληρώτρια Δήμαρχος είναι εξαιρετική οικοδέσποινα, όπως άλλωστε έχει αποδείξει πολλές φορές και στις εκδηλώσεις της υπηρεσίας και του Δήμου που έχει οργανώσει.

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΤΖΕΝΟΥΛΑ! 
Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από τον γάμο