Κατανυκτικός ο εορτασμός στο ιστορικό εκκλησάκι του Αγίου Ιωάννη του θεολόγου




Σε κλίμα βαθιάς κατάνυξης και με τη συμμετοχή πλήθους πιστών τελέστηκαν  το βράδυ του Σαββάτου 7 Μαΐου οι θρησκευτικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου στο Ιστορικό εκκλησάκι των Άνω Λιοσίων.
Αμέσως μετά τον Μεγάλο Πανηγυρικό Εσπερινό, ακολούθησε η Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας με επικεφαλής τη Φιλαρμονική του Δήμου Φυλής.
Την εικόνα ακολούθησε πλήθος πιστών ανάμεσα στο οποίο ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, οι Αντιδήμαρχοι Δημήτρης Καμπόλης και Θανάσης Σχίζας, ο Πρόεδρος Αθλητισμού και Πολιτισμού Γιώργος Μαυροειδής, ο Πρόεδρος της δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής Νίκος Χατζητρακόσιας, ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου Γιώργος Κούρκουλος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γιώργος Κρητικός και Γιώργος Σονίδης,ο οποίος είχε και την επιθυμία και τη χαρά να κρατήσει την εικόνα στους ώμους του. Ο εορτασμός του Σαββάτου κορυφώθηκε με την ιερή στιγμή της αρτοκλασίας.
Το πρωί την επομένης, την Κυριακή 8 Μαΐου τελέστηκε η Θεία Λειτουργία, στην οποία συμμετείχε με ευλάβεια πολύς κόσμος, όχι μόνο από το Δήμο Φυλής αλλά και από γειτονικές πόλεις. 
Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από τις λατρευτικές εκδηλώσεις 





































 Από τον γειτονικό Δήμο Αχαρνών ο Ιστορικός συγγραφέας Δημήτρης Γιώτας και το δραστήριο μέλος του Λυκείου Ελληνίδων Αχαρνών, Ελένη Ελευθεράκου. Μαζί τους και η Κατερίνα Σαφαρίκα 
Ιδού και μερικά ζωντανά στιγμιότυπα από τις θρησκευτικές εκδηλώσεις