Συγκινητική αναφορά Μιχάλη Οικονομάκη για Μάκη Σαμόλη στον Εθνικό ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ


Ρίγη συγκίνησης στους παρευρισκόμενους προκάλεσε ο Αντιδήμαρχος Μιχάλης Οικονομάκης κατά την εκδήλωση για την κοπή της πίτας της ομάδας του Εθνικού Πανοράματος, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 19 Φεβρουαρίου, στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του “Αθλητικού Πάρκου Πάρνηθας”. 

“Σήμερα για τον κόσμο του Πανοράματος, ήταν μια δύσκολη μέρα, καθώς πολλοί από μας ερχόμαστε από το 40ήμερο μνημόσυνο ενός αγαπημένου φίλου που παίζαμε μαζί στις αλάνες ποδόσφαιρο, του Μάκη Σαμόλη, ο ποίος δεν είχε ποτέ, τσακωθεί με κανέναν,...” τόνισε ο Αντιδήμαρχος που αξίζει ν’ αναφερθεί πως στις δύσκολες ώρες που πέρασε η οικογένεια του εκλιπόντος που έφυγε από τη ζωή μόλις στα 42 του χρόνια, στάθηκε σαν πραγματικός γιος και αδελφός. 

Ο Αντιδήμαρχος μάλιστα πρόσφερε το κομμάτι του στον παιδικό και καρδιακό φίλο του Μάκη Σαμόλη, στο Τοπικό Σύμβουλο Άνω Λιοσίων Δημήτρη Κοψαχείλη που το παρέλαβε με βαθιά συγκίνηση. 

Για την ιστορία, αξίζει τέλος να σημειωθεί, πως ο παππούς του Γεράσιμου Σαμόλη ο αείμνηστος συντοπίτης μας Βασίλης Καλφόπουλος υπήρξε ο ιδρυτής της Ομάδας του Εθνικού Πανοράματος. 

Δείτε το video με τη συγκινητική αναφορά

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου