Δυναμικό come back με πρωτιά στη βαθμολογία και συνεστίαση από τον Εθνικό Πανοράματος

Ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς με τον Πρόεδρο του Εθνικού Φάνη Μαλανδρίνο και το Γενικό Γραμματέα Χρήστο Παππού του Κωνσταντίνου
Ο Δήμαρχος Φυλής ασπάζεται τον Πρόεδρο Φάνη Μαλανδρίνο
Μεγάλες στιγμές στον αθλητισμό. Συγκινημένος ο Πρόεδρος της ΕΠΣΔΑ Μιχάλης Τζανόπουλος απονέμει τιμητική πλακέτα στον εμβληματικό Πρόεδρο του Εθνικού Πέτρο Τασσιόπουλο
Ο Αντιδήμαρχος Μιχάλης Οικονομάκης απονέμει τιμητική πλακέτα στη μεγάλη δόξα του Απόλλωνα Σμύρνης και του Εθνικού Πανοράματος Στέφανο Καρυπίδη
Ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Γιώργος Μαυροειδής απονέμει τιμητική πλακέτα στον διακεκριμένο παράγοντα του Εθνικού Βασίλη Λυμπέρη
Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ζωή Αρβανιτάκη απηύθυνε χαιρετισμό
και έκοψε κομμάτι από την πίτα
Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Εθνικού με τον Πρόεδρο Πέτρο Τασσιόπουλο που γι΄αυτούς υπήρξε δεύτερος πατέρας
Ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς με τους ποδοσφαιριστές του Εθνικού σε μια αναμνηστική φωτογραφία
Ο Δήμαρχος στο σύντομο χαιρετισμό του είπε ότι ο Δήμος στηρίζει τον αθλητισμό και τα σωματεία του Δήμου
Ο Δήμαρχος Φυλής και ο προπονητής Χρήστος Ράλλης συνομιλούν με μια από τις παρέες
Σε αυτή την εκδήλωση ο Γιώργος Αδάκτυλος δεν ήρθε ως Δημοτικός Σύμβουλος, αλλά ως  ποδοσφαιριστής και κόουτς του Εθνικού. Με την πλάτη γυρισμένη στο φακό ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Γιώργος Καπετανάκης 
Το τραπέζι με τους εκπροσώπους του Δήμου Φυλής
Στο τραπέζι του Προέδρου της ΕΠΣΔΑ κάθισαν ο Αντιδήμαρχος Μαρίνος Σαρλάς και ο Τοπικός Σύμβουλος Δημήτρης Κοψαχείλης
Ο Δημήτρης Οικονόμου (Μπούλης) έχει συμβάλει τα μέγιστα στην προσπάθεια του Εθνικού Πανοράματος. Το ίδιο και ο Βασίλης Λυμπέρης που ήταν από τα τιμώμενα πρόσωπα της εκδήλωσης
Ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Αντωνόπουλος με το Μαρίνο Σαρλά, το Δημήτρη Κοψαχείλη και το Δημήτρη Γκούμα
Ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αργύρης Αργυρόπουλος με τον Πρόεδρο της ΕΠΣΔΑ Μιχάλη Τζανόπουλο, τον Αντιδήμαρχο Μαρίνο Σαρλά και τον μαχητή του Εθνικού Νότη Μαλανδρίνο
Στην εκδήλωση επικράτησε κέφι και χορός στον οποίο πρωτοστάτησαν οι ποδοσφαιριστές του Εθνικού
Ο κόσμος της συνοικίας του Πανοράματος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Συλλόγου
Tην κορύφωση της προσπάθειας για επανεκκίνηση της ιστορικής ομάδας του Εθνικού Πανοράματος, μετά την καθοδική πορεία των τελευταίων χρόνων, αποτέλεσε η συνεστίαση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 19 Φεβρουαρίου 2017.
Με πνεύμα ομοψυχίας το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, οι ποδοσφαιριστές, η τεχνική ηγεσία, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές και οι πρώην προπονητές, έκοψαν την πίτα του συλλόγου και έθεσαν από κοινού το στόχο που δεν είναι άλλος από την επάνοδο της ομάδας στην Α’ Κατηγορία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δυτικής Αττικής (ΕΠΣΔΑ). Στόχος απόλυτα ρεαλιστικός, αφού η ομάδα βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Β’ ΕΠΣΔΑ.
Την επανεκκίνηση συντονίζουν, με τη στήριξη του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Πρόεδρος Φάνης Μαλανδρίνος και ο Γενικός Γραμματέας Χρήστος Παππούς και την αγκαλιάζει ολόκληρη η συνοικία του Πανοράματος, που έδωσε δυναμικό «παρών» στην εκδήλωση. Την ευθύνη του αγωνιστικού τμήματος έχει αναλάβει  ο Χρήστος Ράλλης, ένα πρόσωπο που, λόγω της προσφοράς του, σέβονται οι ποδοσφαιριστές και αγαπούν οι φίλαθλοι του Εθνικού. 
Επειδή κάθε νέα προσπάθεια έχει αφετηρία το ένδοξο παρελθόν, η διοίκηση τίμησε, μέσα σε κλίμα συγκίνησης, τον αγωνιστή πρώην Πρόεδρο Πέτρο Τασσιόπουλο, το επί σειρά ετών μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Βασίλη Λυμπέρη και τη μεγάλη δόξα της ομάδας Στέφανο Καρυπίδη, έναν αθλητή που με την αξία και το ήθος του τίμησε τη φανέλα του Πανοράματος. 
Στην εμβληματική προσωπικότητα του Πέτρου Τασσιόπουλου αναφέρθηκε, κόβοντας το πρώτο κομάτι της πίτας, ο Πρόεδρος της ΕΠΣΔΑ Μιχάλης Τζανόπουλος, επισημαίνοντας ότι σπανίζουν παράγοντες σαν αυτόν, που να συνδυάζουν ήθος και ανιδιοτελή αγάπη για την ομάδα τους. 
Το Δήμο Φυλής, που δήλωσε αλληλέγγυος στην προσπάθεια, εκπροσώπησαν ο Δήμαρχος Χρήστος Παπούς, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ζωή Αρβανιτάκη, οι Αντιδήμαρχοι Μιχάλης Οικονομάκης, Θανάσης Σχίζας, Μαρίνος Σαρλάς και Γιώργος Αντωνόπουλος, ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Γιώργος Μαυροειδής, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της ΓΡΙΖΑΣ Γιώργος Καραϊσκάκης, η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Φυλής Ελένη Λιάκου και οι Τοπικοί Σύμβουλοι Δημήτρης Κοψαχείλης και Στέλιος Νίκας. 
Ιδιαίτερη συναισθηματική σημασία είχε η παρουσία του Δημοτικού Συμβούλου Γιώργου Αδάκτυλου, που αγωνίστηκε με τα χρώματα της ομάδας και διετέλεσε προπονητής της επί σειρά ετών, συμβάλλοντας, τα μέγιστα, στην καθιέρωσή της στο ποδοσφαιρικό στερέωμα της Δυτικής Αττικής. Ο έμπειρος και ικανός κόουτς εγκατέλειψε όλες του τις υποχρεώσεις για να εκφράσει τη συμπαράστασή του στην ομάδα. Ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Αβράμης έδειξε, για ακόμα μια φορά την αγάπη του στο ποδόσφαιρο δίνοντας το «παρών», αφού παραμένει αθλητικά ενεργός ως παίκτης της ομάδας παλαιμάχων του Ακρατήτου. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στον Αντιδημάρχο Δημήτρη Καμπόλη που μεσολάβησε στον εφοπλιστή Θανάση Μαρτίνο για την αγορά του αθλητικού εξοπλισμού.
Η επανεκκίνηση της ομάδας έδωσε νέα κίνητρα στο Δήμο, οι εκπρόσωποι του οποίου δήλωσαν ότι θα βελτιώσει άμεσα τις γηπεδικές εγκαταστάσεις, ανακατασκευάζοντας τα αποδυτήρια και τοποθετώντας εξέδρα για την άνετη παρακολούθηση των αγώνων από τους φιλάθλους.
Στο πλευρό του Εθνικού βρέθηκαν οι χορηγοί οι οποίοι, σε δύσκολους καιρούς, σηκώνουν το οικονομικό βάρος. Ανάμεσά τους η ΧΡΩΜΟΔΟΜΗ, η ΥΠΕΡΑΓΟΡΑ ΚΡΕΑΤΩΝ ΡΙΖΟΣ, το Ασφαλιστικό Γραφείο Λιόση, οι Αλουμινοκατασκευές Πολίτη, οι σιδηροκατασκευές Πιπίνη, το πρακτορείο ΠΡΟΠΟ Πάλλα κά.
Δυναμικό «παρών» έδωσαν οι πολιτιστικοί και αθλητικοί φορείς. Ανάμεσά τους διακρίναμε τους: Μαρίνη, Λιόση και Καμπόλη (ΓΡΙΖΑ), Παπαδάκη (Σύλλογος Κρητών), Πλαβούκου (ΦΕΡΕΝΙΚΗ), Παπαριστείδη (ΑΛΜΠΑΤΡΟΣ), Βαστάκη (ΕΥΠΥΡΙΔΑΙ), Σύρο (ΣΚΟΡΠΙΟΣ), Μπλέτσα και Πέππα (Σύλλογος Πανοράματος). Παρευρέθηκαν επίσης αντιπροσωπείες των Παλαιμάχων του Ακρατήτου και γονέων από την Ακαδημία του Αθλητικού Οργανισμού.
Στις εκλεκτές παρουσίες θα πρέπει, επίσης, να συμπεριληφθούν ο μεγάλος υποστηρικτής του Εθνικού Δημήτρης Οικονόμου, περισσότερο γνωστός ως « Μπούλης» και η διατροφολόγος Ευθυμία Δέδε.      

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου