Τιμητική βράβευση του Γιώργου Μαυροειδή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πάλης



Με την βράβευση του Προέδρου του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού «Η ΠΑΡΝΗΘΑ» έπεσε η αυλαία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Πάλης Παίδων και Κορασίδων που διεξήχθη από τις 4-10 Σεπτεμβρίου στο Ολυμπιακό κέντρο Άνω Λιοσίων. 

«Είναι η πρώτη φορά που η Παγκόσμια Ομοσπονδία, εμπιστεύεται στην Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης την οργάνωση της κορυφαίας αυτής διοργάνωσης. Είναι μεγάλη τιμή για εμάς η φιλοξενία στο Δήμο μας, των 1068 αθλητών και των προπονητών τους που συμμετείχαν από 65 χώρες αλλά και των εκατοντάδων φίλων του αθλήματος που ήρθαν στα Άνω Λιόσια για να παρακολουθήσουν τους αγώνες. 

Αυτή η διοργάνωση που φιλοξενήθηκε στα Άνω Λιόσια είναι η μεγαλύτερη που έγινε ποτέ στη χώρα μας και είναι πολύ σημαντικό και ευχάριστο πως 13 χρόνια μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες, χτύπησε ξανά στο Δήμο Φυλής η καρδιά του αθλητισμού, σε μια παγκόσμιας εμβέλειας διοργάνωση», υπογράμμισε ο Γιώργος Μαυροειδής παραλαμβάνοντας την τιμητική πλακέτα που του πρόσφερε η Ομοσπονδία για τη συμβολή του Ν.Π.Δ.Δ. «Η ΠΑΡΝΗΘΑ» στη διεξαγωγή των αγώνων.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα 








0 comments:

Δημοσίευση σχολίου