Ξεκίνησε η αποπεράτωση της Στέγης Ηπειρωτών και τριπλασιάζεται η επιχορήγηση στους Πολιτιστικούς Συλλόγους δήλωσε ο Παππούς

Επάνω ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς στο βήμα με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων Χρήστο Ρούσσα και κάτω καλωσορίζει το Δήμαρχο Καρϊσκάκη Άρτας Περικλή Μίγδο. Ασφυκτικά γεμάτη από τα μέλη του Συλλόγου η Πλατεία Ηρώων

Την απήχηση του Συλλόγου Ηπειρωτών στην τοπική κοινωνία κατέδειξε, για ακόμα μια φορά, η μαζικότητα της Ηπειρώτικης βραδιάς, το βράδυ της Παρασκευής 15 Σεπτεμβρίου 2017.
Ο αρχαιότερος πολιτιστικός Σύλλογος των Άνω Λιοσίων γέμισε ασφυκτικά την Πλατεία Δημαρχείου (Ηρώων) και έδωσε απτά δείγματα της δουλειάς που εδώ και χρόνια πραγματοποιεί με την παρουσίαση χορών και εθίμων της Ηπείρου.
Χαιρετίζοντας την εκδήλωση ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς καλωσόρισε το Δήμαρχο Περικλή Μίγδο του Δήμου Καραϊσκάκη Άρτας, απ’ όπου κατάγεται ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων Χρήστος Ρούσσας, τόνισε ότι το Ηπειρώτικο στοιχείο των Άνω Λιοσίων βγάζει προς τα έξω τον πολιτισμό του ιστορικού Δήμου Φυλής και πρόσθεσε ότι ήδη ξεκίνησε η αποπεράτωση του κτιρίου των Ηπειρωτών.
Τέλος δεσμεύτηκε ότι, με εισήγησή του προς το Δημοτικό Συμβούλιο, θα τριπλασιαστεί η επιχορήγηση του Δήμου προς τους πολιτιστικούς συλλόγους και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η Απόφαση θα είναι ομόφωνη.
Τα συγχαρητήριά του στο Σύλλογο για τη δουλειά που πραγματοποιεί, αλλά και για τη μαζικότητα της εκδήλωσης έδωσε ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Γιώργος Μαυροειδής και πρόσθεσε ότι ο Οργανισμός στέκεται αρωγός σε όλους τους πολιτιστικούς συλλόγους του Δήμου. 
Δείτε το βίντεο της ομιλίας του Δημάρχου Φυλής:

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου