«Κάρφωσε» τους Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξής του ο Μπουραΐμης


Τραγικά απομονωμένος και βλέποντας ότι δεν τον εμπιστεύεται κανείς, ο πρώην Δήμαρχος Δημήτρης Μπουραΐμης έφτασε στο σημείο να ζητήσει την αποπομπή των Δημοτικών Συμβούλων της παράταξής του από τα Διοικητικά Συμβούλια των Παιδικών Σταθμών.
Απελπιστικά μόνος στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου της Παρασκευής 20 Οκτωβρίου 2017  αναφέρθηκε ονομαστικά στους Σταμάτη Αβράμη, Κώστα Πουλιάση, Κώστα Σκαμαντζούρα και Κώστα Παπαϊωάνου, ζητώντας να αντικατασταθούν στα Διοικητικά Συμβούλια των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων και Φυλής, με το σκεπτικό ότι «με την απουσία τους δείχνουν ότι δεν θέλουν να συμμετέχουν».
Δείτε τι ακριβώς είπε:



Άμεσα αντέδρασε ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς. Δείχνοντας τον οφειλόμενο σεβασμό στους ανθρώπους που οι δημότες έστειλαν με τη ψήφο τους στο Δημοτικό Συμβούλιο, αρνήθηκε να συζητήσει τέτοιο ενδεχόμενο και μάλιστα εν τη απουσία τους.
«Η αντιπολιτευτική τακτική του καθενός είναι δικό του θέμα. Όμως δεν μπορούμε να αντικαταστήσουμε, αυθαίρετα, Δημοτικούς Συμβούλους πολλοί από τους οποίους έχουν πολλά χρόνια θητείας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση», τόνισε κι ανέφερε ως παράδειγμα το Δημοτικό Σύμβουλο Σταμάτη Αβράμη, που όπως είπε έχει περισσότερα χρόνια στην αυτοδιοίκηση από τον ίδιο και έχει διατελέσει πολλά χρόνια Αντιδήμαρχος Φυλής.
Κι επειδή ο Μπουραΐμης επέμεινε, ο Χρήστος Παππούς πρόσθεσε ότι είναι ντροπή κι ανήθικο να αντικαθιστά κανείς Δημοτικούς Συμβούλους και μάλιστα εν τη απουσία τους. 
«Σεβαστείτε αυτούς τους ανθρώπους. Σε στήριξαν τριάμισι χρόνια στη διοίκηση του Δήμου και τρία χρόνια τώρα στην Αντιπολίτευση, Να τους διαγράψεις αν δεν συμφωνούν μαζί σου, αν και πιστεύω ότι θα σε διαγράψουν αυτοί», κατέληξε ο Δήμαρχος Φυλής.
Δείτε αποσπάσματα από την απάντηση του Δημάρχου Φυλής στον Μπουραΐμη:

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου