Υποψήφια για τις εκλογές του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου η Μαρία Ραβάνη του Φροντιστηρίου ΑΛΦΑ

Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΑΛΦΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΡΑΒΑΝΗ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Η Μαρία Ραβάνη είναι υποψήφια για το ΔΣ του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου

Υποψήφια στις εκλογές για το Διοικητικό Συμβούλιο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου, που θα πραγματοποιηθούν στις 2,3 και 4 Δεκεμβρίου 2017 είναι η συντοπίτισσά μας, συνιδιοκτήτρια του Φροντιστηρίου ΑΛΦΑ Μαρία Ραβάνη.
Η υποψηφιότητα της Μαρίας Ραβάνη με το συνδυασμό ΑΝΟΙΚΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ του υποψηφίου Προέδρου Γιάννη Βαφειαδάκη δίνει τη δυνατότητα στον τόπο μας να εκπροσωπηθεί στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο, ένα φορέα με κύρος που συσπειρώνει το σύνολο των επαγγελματιών της Αττικής.
Αναφερόμενη στην απόφασή της να θέσει υποψηφιότητα, η Μαρία Ραβάνη τονίζει.
«Συμμετέχω στις εκλογές του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών με το συνδυασμό ΑΝΟΙΚΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ του Γιάννη Βαφειαδάκη και θέλω να στηρίξω έμπρακτα  με την υποψηφιότητα μου, τις προσπάθειες για την αναβάθμιση του εκσυγχρονισμού και την ενίσχυση του ρόλου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών. Η στήριξη σας στο συνδυασμό ΑΝΟΙΚΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ με επικεφαλής τον Γιάννη Βαφειαδάκη αλλά και στο πρόσωπο μου,   θα είναι τιμή και εντολή μαχητικής και δημιουργικής παρουσίας. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την εμπιστοσύνη σας. Στις 2,3 & 4 Δεκεμβρίου 2017 ψηφίζουμε ΑΝΟΙΚΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ Στηρίζουμε την αγορά, ισχυροποιούμε την κοινωνία και ανοίγουμε έναν νέο δρόμο ανάπτυξης και προόδου».
Η Μαρία Ραβάνη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1989.  Αποφοίτησε το 2010 από το Πανεπιστήμιο Αθηνών από όπου απέκτησε το πτυχίου του Μαθηματικού. Ασκεί το επάγγελμα του φροντιστή και αποτελεί μέλος της Διοίκησης και  της Διεύθυνσης Σπουδών του φροντιστηρίου ΑΛΦΑ στα Άνω Λιόσια, που καταγράφει τριάντα χρόνια επιτυχημένης  φροντιστηριακής πορείας στην ευρύτερη περιοχή. Κατά τα φοιτητικά της χρόνια, δραστηριοποιούνταν ενεργά στα φοιτητικά δρώμενα, ενώ μέχρι και σήμερα ασκεί έντονη κοινωνική δράση με φορείς της περιοχής της. Συμμετέχει για πρώτη φορά στις εκλογές του επιμελητηρίου. 
Η υποψηφιότητα της Μαρίας προβάλλεται στην ιστοσελίδα του συνδυασμού ΚΛΙΚ ΕΔΩ, όπου μπορεί να βρει κανείς και τις προγραμματικές δεσμεύσεις του. 
Πληροφορίες για την υποψηφιότητα της Μαρίας Ραβάνη στο τηλ.  του ΑΛΦΑ 210 24 71 185

Ο επικεφαλής του συνδυασμού
ΑΝΟΙΚΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ
Γιάννης Βαφειαδάκης
Στο μήνυμά του ο επικεφαλής του συνδυασμού Γιάννης Βαφειαδάκης αναφέρει.
«Συμμετέχω στις εκλογές του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας ως επικεφαλής του Ανεξάρτητου Συνδυασμού «ΑΝΟΙΚΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ» γιατί πιστεύω, ότι το Επιμελητήριο έχει την ανάγκη να γίνει πιο σύγχρονο, πιο συμμετοχικό, να ανοίξει τα πόρτες του σε όλα τα μέλη του, να νοιώσουν όλοι ότι μπορούν να βρουν ένα ισχυρό στήριγμα για το μέλλον τους . Μόνο έτσι θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις προκλήσεις της εποχής, στην αγωνία των μελών του, το άνοιγμα νέων δρόμων και οριζόντων.
Είναι πεποίθησή μου, ότι αυτό μπορεί να γίνει αν συμμετέχουμε πιο μαζικά, αν νέες δυνάμεις με νέες ιδέες και προτάγματα , με εμπειρία και γνώση παρέμβουν και εργαστούν με καινοτομία και νέες σκέψεις , αξιοποιώντας τις δυνατότητες των νέων τεχνολογιών, των προγραμμάτων κατάρτισης και επανακατάρτισης , δια βίου μάθησης. Πιστεύω ότι αυτό μπορεί να συμβεί αν μπουν μπροστά δυνάμεις που μπορούν να αξιοποιήσουν κάθε μέσον για την ενδυνάμωση των Επιχειρήσεών μας, την ανταγωνιστικότητάς μας, την παροχή συνεχών εφοδίων σε όλους.
Γι αυτό ηγήθηκα αυτής της πρωτοβουλίας. Για αυτό είμαι υπερήφανος για το ψηφοδέλτιο που συγκροτήσαμε , ένα ψηφοδέλτιο με ανθρώπους έμπειρους, καταξιωμένους στους χώρους τους, με γνώση, νέα ορμή και φιλοδοξία να συμμετέχουν για να συμβάλουν σε μια νέα πορεία του Επιμελητηρίου.
Σας καλώ να συμμετέχετε μαζικά στα εκλογές του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου και να υπερψηφίσετε τον Συνδυασμό μας, Συνδυασμό ανανέωσης, ελπίδας και γνώσης».


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου