Τα πήρε όλα στο Μενίδι ο Νίκος Βλαζάκης κι ετοιμάζεται για την βράβευση στο Δήμο Φυλής

Ο Νίκος Βλαζάκης στην εκδήλωση βράβευσής του από το Δήμο Αχαρνών, με το Γενικό Γραμματέα του Δήμου Φυλής Αργύρη Αργυρόπουλο
Ο συντοπίτης μας Νίκος Βλαζάκης ήταν η ευχάριστη έκπληξη των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων: Στα 45 του αποφοίτησε από το 1ο Εσπερινό Επαγγελματικό Λύκειο Αχαρνών και πέτυχε την εισαγωγή του στο Τμήμα Μηχανικών Τοπογραφίας και Γεωπληροφορικής του ΤΕΙ Αθήνας, που οσονούπω μετονομάζεται σε Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής ΚΛΙΚ ΕΔΩ.
Στην εκδήλωση του Δήμου Αχαρνών για τη βράβευση των επιτυχόντων, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017, ήταν ένα από τα τιμώμενα πρόσωπα, αφού συγκέντρωσε τα περισσότερα μόρια από τους υποψήφιους του σχολείου του. Έτσι κέρδισε επάξια το τάμπλετ που προοριζόταν για τον πρώτο του σχολείου, ενώ αναδείχθηκε τυχερός και στην γενική κλήρωση που ακολούθησε, κερδίζοντας ένα ηλεκτρικό σίδερο.
Τα πήρε όλα κι έφυγε από το Μενίδι ο Νίκος. Και δίκαια χειροκροτήθηκε από τους συμμαθητές του, τον κόσμο και το Γενικό Γραμματέα του Δήμου Φυλής Αργύρη Αργυρόπουλο που βρέθηκε στην εκδήλωση. 
Τώρα ετοιμάζεται για τη βράβευση της επόμενης Πέμπτης, 4 Ιανουαρίου 2018, από το Δήμο Φυλής, στην οποία, δικαιολογημένα θα είναι και πάλι, τιμώμενο πρόσωπο, αφού είναι δημότης και κάτοικος Φυλής.
Η νέα βράβευση θα αποτελέσει το ιδανικό φινάλε μιας εξαιρετικής χρονιάς για έναν άνθρωπο που αποτελεί πηγή έμπνευσης για μικρούς και μεγάλους. 
Του ευχόμαστε, από καρδιάς, τα καλύτερα για το μέλλον και καλό πτυχίο με τη βεβαιότητα ότι θα είναι ο επόμενος μεγάλος στόχος που θα κατακτήσει.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου